FB pixel TP pixel
Seriálový Pán prstenů do hlavní role obsadil mladého Neda Starka © TMDB

Seriálový Pán prstenů do hlavní role obsadil mladého Neda Starka

Poté, co herec Will Poulter, který byl původně zamýšlen pro hlavní roli ve vysoce očekávané seriálové adaptaci Pána prstenů, musel kvůli pracovní vytíženosti projekt opustit, nalezli konečně v Amazonu náhradu, kterou bude britský herec Robert Aramayo.

Filmové novinky

Fanoušci fantasy si díky streamovacím společnostem v poslední době určitě nemůžou stěžovat na nedostatek titulů, které se na nás z nejrůznějších obrazovek a platforem řítí. Obrovský zájem o tento žánr využívající alternativní světy s nadpřirozenými prvky v poslední době potvrdil i veleúspěšný netflixovský Zaklínač. Nemenší zájem nyní od své vlajkové lodi, vysokorozpočtové fantasy ze světa Pána prstenů, určitě očekává i společnost Amazon. Jeho zástupcům se konečně podařilo vyjednat herce do jedné z hlavních rolí. Předchozí jednání s Willem Poulterem zkrachovala a na řadu se tak dostal herec Robert Aramayo.

Seriálový Pán prstenů do hlavní role obsadil mladého Neda Starka © TMDB

Ten určitě není fanouškům fantasy neznámý. Zahrál si totiž v šesté a sedmé řadě fantasy blockbusteru Hra o trůny, kde ztělesňoval mladého Neda Starka. Z jiných jeho projektů můžeme jmenovat Noční zvířata, Mindhuntera: Lovce myšlenek a letos ho uvidíme v chystaném pokračování The King’s Man: První mise. V nové adaptaci díla J. R. R. Tolkiena, které bude časově předcházet událostem ze Společenčenstva Prstenu, si sedmadvacetiletý Aramayo zahraje postavu jménem Beldor. Doplňuje tak nedávno obsazený part elfky Galadriel, kterou ztvární Morfydd Clark. Natáčení proběhne na počátku tohoto roku, stejně jako filmová adaptace Petera Jacksona, na Novém Zélandě. První řada bude obsahovat deset dílů a režie se převážně ujme Juan Antonio Bayona. Ještě před natáčením první řady Amazon potvrdil i řadu druhou.

Reklama  896 zobrazení   25 se líbí
Megahit Joker je konečně dostupný online! Kde si ho přehrát?
Megahit Joker je konečně dostupný online! Kde si ho přehrát?
07.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Zdrcující osudy neúspěšného komika Arthura Flecka ocenily Zlaté glóby soškou pro Joaquina Phoenixe a vy si je nyní můžeme užít i legálně online. Joker totiž dorazil do první distribuční fáze online streamovacích služeb.

Zlaté glóby ovládli Tarantino, válečné 1917 a HBO. Netflixu se nedařilo
Zlaté glóby ovládli Tarantino, válečné 1917 a HBO. Netflixu se nedařilo
06.01.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli si Netflix hřál hned několik želízek v ohni na sošku Zlatého glóbu, nakonec odešel ze slavnostního předávání víceméně z prázdnou. Mnohem více se dařilo HBO, ale hlavně tradičním studiovým filmům, které mířily do kin.

Netflix nás opět nešetří. Jeho filmová nabídka na rok 2020 je masivní
Netflix nás opět nešetří. Jeho filmová nabídka na rok 2020 je masivní
06.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

V minulosti se největší placená streamingová videoslužba nijak zvlášť nesnažila lákat na své tituly ve velkém předstihu a často vydala trailer jen pár týdnů před premiérovým uvedením na svou platformu. Tato strategie se ovšem mění.

Noční král Vladimír Furdík už nebude připravovat souboje pro Zaklínače
Noční král Vladimír Furdík už nebude připravovat souboje pro Zaklínače
03.01.2020 | Filmové novinky

Slavný slovenský kaskadér, příležitostný herec a choreograf bojových scén Vladimír Furdík, který je místnímu publiku znám především rolí Nočního krále z fantasy fenoménu Hra o trůny, překvapil fanoušky prohlášením, že na druhé řadě Zaklínače již nebude pracovat.