FB pixel TP pixel
Nejlepší komedie Netflixu končí. Trailer slibuje dojemné vyvrcholení © Netflix

Nejlepší komedie Netflixu končí. Trailer slibuje dojemné vyvrcholení

Už 21. září se diváci Netflixu dočkají závěrečných epizod skvělého seriálu Sexuální výchova. Streamovací služba nyní představila trailer, který slibuje dojemné loučení a završení hitu o vztahových radostech a strastech teenagerů i jejich rodičů.

Filmové novinky

Aktuálně nejlepší komedie Netflixu, britský seriál Sexuální výchova, se blíží ke svému neodvratnému konci. Ačkoli se dříve spekulovalo, že by se mohl vrátit ještě v 5. řadě, jiné herecké závazky donutily tvůrce k rozhodnutí završit sexuální příhody Otise, Maeve, Erica a dalších studentů i dospělých v letošním roce.

Nové epizody 4. řady uvidíme najednou již 21. září a nová upoutávka láká na vskutku humorné, ale i dojemné loučení, které opět přinese sexuálně velmi otevřené vztahy a především uspokojivé završení nejen středoškolských bolístek jednotlivých studentů a jejich bližních. Diváci ale nemusí smutnit ohledně toho, že herce ze svého oblíbeného seriálu v budoucnu neuvidí. Představitelka Maeve Emma Mackey má kariéru skvěle rozjetou a nedávno jen těsně přišla o roli Lois Lane v novém Supermanovi. Na nedostatek práce si ale stěžovat nemůže, když jsme ji viděli ve filmech jako Eiffel, Smrt na Nilu nebo Barbie. Ncuti Gatwa se pak přerodil do nového Doctora Who.

Zdroj: Netflix

Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí
Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí
12.09.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Televize Prima řeší slabou sledovanost vysmívaného seriálu Eliška a Damián. Novinka s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem, která kombinuje telenovelu se sci-fi o cestování v čase, už diváci v sobotu večer neuvidí.

Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
12.09.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Na filmovém festivalu v Torontu měl právě premiéru očekávaný vysokooktanový akční nářez Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Podle prvních reakcí se můžeme těšit na nekompromisní bitky, úchvatný vizuál a ve výsledku i napínavý film plný nečekaných zvratů.

Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
11.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Nový romantický seriál televize Prima, Eliška a Damián, u diváků narazil. Ačkoli čísla z prvního týdne nebyla vyloženě špatná, propad v druhém týdnu je natolik enormní, že vysmívaná telenovela zřejmě brzy zmizí ze sobotního prime time slotu.

První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
11.09.2023 11:12:00 | Filmové novinky

Režisér James Wan se konečně vytasil s prvními záběry z jeho chystaného blockbusteru Aquaman a ztracené království. A nepřekvapivě jde o podívanou, které se ve velkoleposti vyrovná máloco.