FB pixel TP pixel
Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá © Česká televize

Rekordní sledovanost StarDance ničí konkurenci. Ta vůbec nestíhá

Návrat pořadu StarDance na obrazovky České televize je ještě větší, než se obecně očekávalo. Oproti minulému týdnu sledovanost dokonce poposkočila nahoru a konkurenční televize nemají aktuálně žádnou šanci taneční soutěž překonat.

České novinky 21. 10. 2024 17:00 | České novinky

Tohle asi nečekala ani Česká televize. Na obrazovky se taneční soutěž StarDance vrátila v minulém týdnu již ve třinácté řadě a zdá se, že zájem o neklesá, ale roste. Minulý týden se sledovanost držela okolo 1,5 milionu sledujících, v tomto týdnu podle zveřejněných dat České televize dokonce ještě o kus poskočila. Pořad StarDance ve druhé epizodě dosáhl úžasné sledovanosti 1,66 milionů diváků, což v případě podílu sledovanosti v kategorii 15+ činí 44,13 %. Průměrná sledovanost aktuální řady je tak průměrně druhá největší za celou historii soutěže ve vysílání.

StarDance jede podobně jako minulý týden takový divácký válec, že konkurenční komerční televize logicky nemohou stíhat a jejich sledovanost pouze stagnuje. Ať už jde o primácký seriál Duch, který oproti minulé řadě ztratil zhruba polovinu svých diváků, anebo zábavný pořad Možné je všechno! s Pavlem Zedníčkem, který zůstává ve své první sezóně v rámci lineárního vysílání dalece za očekáváními. Je navíc pravděpodobné, že utrpení Primy s Novou v brzké době neskončí, neboť StarDance jen odstartoval a ty nejnapínavější epizody teprve přijdou.

Zdroj: Česká televize

 3 154 zobrazení  
Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
Češi dál válcují Netflix. Mezi největšími letošními hity jsou hned tři novinky
17.10.2024 14:15:00 | České novinky

Lokální tituly jsou základem úspěchu nejrůznějších streamovacích služeb. Dávno to pochopilo Voyo, začíná to chápat i Prima a dlouhodobě to samozřejmě moc dobře ví i Netflix, který sice nevytváří vlastní tuzemský obsah, umí ale velmi dobře nakupovat.

Drtivý návrat StarDance přejel Primu i Novu. Zedníček padl na dno
Drtivý návrat StarDance přejel Primu i Novu. Zedníček padl na dno
13.10.2024 14:25:00 | České novinky

Pokud se ještě někdo ptá, proč se Česká televize neustále vrací k taneční soutěží StarDance, premiérová epizoda nejnovější třinácté řady mu dává jasnou odpověď. Sledovanost je totiž neskutečná a nechává za sebou jakoukoli konkurenci.

Krimi hit Pustina končí. Nahradí ho nová mysteriózní kriminálka a vraždy ze severu
Krimi hit Pustina končí. Nahradí ho nová mysteriózní kriminálka a vraždy ze severu
10.10.2024 18:25:00 | České novinky

Se seriálem Pustina spojili diváci již šest napínavých televizních večerů. Vše dobré ale musí jednoho dne skončit a platí to i pro skvělou krimi od tvůrčího dua Alice Nellis a Ivan Zachariáš. Česká televize už má ale náhradu.

Nový komediální seriál s Rašilovem válcuje sledovanost. Úspěch ale není jistý
Nový komediální seriál s Rašilovem válcuje sledovanost. Úspěch ale není jistý
06.10.2024 13:10:00 | České novinky

Televize Nova a její streamovací platforma Voyo v pátek večer uvedly seriálovou novinku Taneční. Příběh tanečního mistra a jeho ženy nabídl komedii s nádechem romantiky od režiséra Jiřího Vejdělka a první díl zaznamenal výrazný úspěch. Otázkou zůstává, zda si seriál sledovanost udrží.