FB pixel TP pixel
Nejočekávanější animák roku dostal geniální upoutávku. Tohle už nikdo netrumfne © Universal Pictures

Nejočekávanější animák roku dostal geniální upoutávku. Tohle už nikdo netrumfne

Kreativnímu marketingu se meze nekladou a nová média nabízejí neustále nové možnosti využití. Skvělým příkladem je podpůrná retro kampaň k nadcházejícímu animáku Super Mario Bros. ve filmu.

17. 2. 2023 15:30 | Filmové novinky

Snímek Super Mario Bros. ve filmu zatím dělá všechno správně. Regulérní trailery jsou epické, vtipné, věrné předloze a nechybí v nich minimálně desítky odkazů pro skalní fanoušky videoherní série. A nyní se studio Universal pustilo i do kreativní kampaně, která je na hraně geniality.

Vtipný web i brilantní reklama

Vítejte u instalatérů Super Mario Bros! Jsme bráchové a ano, jsme super. Můj malý (ale vyšší) bratr Luigi a já jsme už byli unaveni z jednání s bodrými šéfy, a tak jsme se chopili příležitosti a rozhodli se vzít instalatérské problémy Brooklynu do vlastních rukou. Jsme rodinný podnik a naším cílem je překonat konkurenci odbornými službami, s našimi zákazníky jednáme vždy v (bílých) rukavičkách. Tahle slova zdobí webovou stránku, kde se můžete pokusit si služby italských sourozenců objednat, ale též se můžete podívat i na jejich hodnocení.

Stránku doprovází i skvělá reklama za doprovodu devadesátkových hiphopových beatů. Zde Mario s Luigim zachraňují za pomoci zvonu a šikovných ručiček nebohou dámu s ucpaným odpadem. Dočkáme se odkazů na film z roku 1993 i ikonickou herní melodii. Tomu my říkáme marketing na jedničku!

Zdroj: Collider

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Akční film roku je tady! Trailer Johna Wicka 4 předvádí dosud největší jatka
Akční film roku je tady! Trailer Johna Wicka 4 předvádí dosud největší jatka
16.02.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Keanu Reeves a režisér Chad Stahelski opět spojili síly a ve čtvrtém příběhu o zabijáku Johnu Wickovi předvádí kaskadérské kousky, ze kterých jde hlava kolem. Nálož přestřelek překoná svou délkou i komiksové Avengers.

Šéf Marvelu odhalil, kdy definitivně skončí filmy s Avengers. Nikdo z nás se toho nedožije
Šéf Marvelu odhalil, kdy definitivně skončí filmy s Avengers. Nikdo z nás se toho nedožije
16.02.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Šéf Marvel Studios Kevin Feige se v posledním rozhovoru rozpovídal o budoucnosti MCU a nastínil, odkud čerpá inspiraci, jak vidí budoucnost superhrdinského univerza a co je důvodem jeho úspěchu.

Nový sci-fi seriál ukáže krutou budoucnost lidstva. Z traileru vám nebude dobře
Nový sci-fi seriál ukáže krutou budoucnost lidstva. Z traileru vám nebude dobře
16.02.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Klimatické změny jsou téma, které ve společnosti v posledních letech rezonuje čím dál víc. Nový rozměr této problematice vtiskne seriál Předzvěsti, který se odehrává v nedaleké budoucnosti, kde klimatické změny už nejsou pouze upozaďovaným tématem, ale největší hrozbou pro lidstvo.

Nejlepší Batman je konečně dostupný online. Kultovní seriál si nesmíte nechat ujít
Nejlepší Batman je konečně dostupný online. Kultovní seriál si nesmíte nechat ujít
15.02.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Zatímco se filmoví fanoušci hádají, jestli je lepším Batmanem Ben Affleck, Michael Keaton nebo Christian Bale, skutečně znalí fanoušci temného rytíře ví, že jeho nejlepším představitelem byl nedávno zesnulý Kevin Conroy. A nyní si jeho hlasové mistrovství můžete konečně užít i v Česku.