FB pixel TP pixel
Postapokalyptická fantasy Netflixu končí. Trailer láká na poslední výpravu lidských hybridů © Netflix

Postapokalyptická fantasy Netflixu končí. Trailer láká na poslední výpravu lidských hybridů

Nový trailer ke třetí a závěrečné sérii populární postapokalyptické fantasy Sweet Tooth: Chlapec s parožím právě dorazil. Fanouškům přináší pohled na poslední dobrodružství hlavního hrdiny Guse a návrat do nehostinného světa zničeného pandemií.

Filmové novinky

Přesně po roce se vrací oblíbený dystopický teen seriál Sweet Tooth: Chlapec s parožím, který dorazí v létě se svou třetí a zároveň finální řadou. Tato adaptace ceněného komiksu Jeffa Lemira sice nedosahuje kvalit své předlohy, přesto seriál patří mezi lepší žánrové kousky, které v současné době Netflix nabízí. V prvních dvou sériích jsme sledovali příběh Guse, napůl chlapce a napůl jelena, který vyrůstá v lesích po zničující pandemii, jež zdecimovala lidskou populaci. Gus se snaží najít svou matku, přičemž ho doprovází drsný samotář Jepperd.

Cestou Gus potkává různorodé skupiny postav, utkává se s nebezpečnými hrozbami a snaží se najít své místo ve světě, kde jsou hybridní lidé jako on pronásledováni. Během svého putování odhaluje temnou pravdu o svém původu a dalších dětech, které jsou mu podobné. Diváci na seriálu cení typově přesně vybraný casting, chytlavý scénář s překvapivými zvraty, a především jeho výrazný vizuální styl, kdy kamera často zachycuje rozsáhlé krajiny, rozmanité přírodní scenérie a opuštěné městské oblasti, které vytváří specifickou atmosféru. Guse hraje Christian Convery, Jepperda ztělesnil Nonso Anozie. Za seriálem pak stojí v roli showrunnera Jim Mickle. Třetí řada, která dorazí na Netflix 6. června, nabídne opět osm epizod.

Zdroj: Netflix

 17 136 zobrazení   2 se líbí
Velký návrat Eddieho Murphyho! Trailer Policajta v Beverly Hills 4 je komediálně akčním nářezem
Velký návrat Eddieho Murphyho! Trailer Policajta v Beverly Hills 4 je komediálně akčním nářezem
23.05.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Premiéra nového Policajta v Beverly Hills se blíží a Eddie Murphy už zase srší nakažlivou komediální energií, která umí rozvibrovat bránici, zároveň ale skvěle funguje i ve vážnějších momentech. Nový trailer očekávané novinky Netflixu vypadá naprosto parádně. Funguje i spolupráce s novým parťákem.

První video nového Zaklínače je tady! Cavillův Geralt je minulostí
První video nového Zaklínače je tady! Cavillův Geralt je minulostí
22.05.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že skalní fanoušci knižní i herní série Zaklínač od autorů ze sousedního Polska již nad seriálovou adaptací Netflixu definitivně zlomili hůl. Poslední dvě řady přinesly řadu zklamání a odchod Henryho Cavilla z hlavní role byl pro mnohé poslední kapkou. Ve čtvrté řadě jej nahradí Liam Hemsworth a Netflix se konečně poprvé oficiálně pochlubil, jak mu sluší paruka.

Nový Pán prstenů dorazí do kin už letos. Válka Rohirů se ukazuje na skvostných záběrech
Nový Pán prstenů dorazí do kin už letos. Válka Rohirů se ukazuje na skvostných záběrech
22.05.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Že se na animák The Lord of the Rings: War of the Rohirrim čeká po ne úplně kladně přijatých Prstenech moci jako na smilování Boží, není žádné tajemství. Nejnovější obrázky dokazují, že se máme opravdu na co těšit.

Nejkrvavější horor roku uhranul kritiky i diváky. Recenze jsou naprosto nadšené
Nejkrvavější horor roku uhranul kritiky i diváky. Recenze jsou naprosto nadšené
21.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Již dávno odzvonilo dobám, kdy se v Hlavní soutěži festivalu v Cannes objevovala pouze meditativní dramata. Z festivalu v nedávné době vzešly divácké hity jako Trojúhelník smutku nebo Parazit, nejčerstvější ohlasy pak naznačují, že letos soutěž ukrývá i nejkrvavější horor, který letos uvidíme.