FB pixel TP pixel
Tarantino zvažuje prodlouženou verzi Tenkrát v Hollywoodu pro Netflix © TMDB

Tarantino zvažuje prodlouženou verzi Tenkrát v Hollywoodu pro Netflix

Quentin Tarantino točí dlouhé filmy. Někdy jsou tak dlouhé, že vystřižené scény nechané na podlaze střižny by mohly posloužit jako dodatečný materiál k minisérii. A právě tu režisér zvažuje v případě svého hitu Tenkrát v Hollywoodu. Kterých scén bychom se mohli dočkat?

Filmové novinky

Možnost vzniku rozšířené verze filmu má navíc oporu v precedentu, který Tarantino učinil s předchozím filmem Osm hrozných, jenž se minimálně na americkém Netflixu objevil v přestříhané delší verzi, která obsahovala i scény, které nebyly k vidění v putovní roadshow variantě, která cestovala napříč kiny v USA. Film kromě dodatečného materiálu zahrnoval i nové názvy kapitol, které odrážely přestříhaný obsah filmu.

Čeho bychom se v nové verzi dočkali?

Velký potenciál rozšířené verze potvrdil i producent filmu David Heyman, který se vyjádřil především ke scénám malé herečky Julie Butters, která ve filmu září jako nadějná dětská hvězda Trudi. Podle Heymana jsou její vystřižené scény natolik parádní, že kdyby se je Tarantino rozhodl vsadit do filmu, byla by z toho určitě nominace na Oscara za herecký ženský výkon ve vedlejší roli.

Scény s Trudi pak nejsou jedinou věcí, jež se do kinoverze filmu nevešla. Nedočkaly jsme se například scény, v níž si šla Sharon Tate v podání Margot Robbie zaplavat, neviděli jsme Tima Rotha (je zmíněn v titulcích navzdory vystřižení) jako služebného Jaye Sebringa. A na podlaze střižny skončili i James Marsden v roli Burta Reynoldse či Danny Strong jako Dean Martin. A to jsou pouze scény a postavy, o nichž víme, že existují. Prvotní střih filmu měl stopáž 4 hodiny a 20 minut, Tarantino tedy musí mít mnohem více materiálu, kterým by mohl oslnit. Mimo rozšířené verze filmu se mluví i o potenciálním spin-offu, ten však zatím nikdo nepotvrdil, ani se k možnosti jeho vzniku obšírněji nevyjádřil.

 394 zobrazení   93 se líbí
Vše, co chcete vědět o seriálovém Pánu prstenů z dílny Amazonu
Vše, co chcete vědět o seriálovém Pánu prstenů z dílny Amazonu
06.09.2019 | Filmové novinky

Amazon již o svém přísně utajovaném seriálu, který má být ambiciózním projektem ve stylu Hry o trůny, prozradil pár podstatných detailů. Které to jsou a co z nich vyplývá? Například že Saurona bude muset hrát konkrétní herec a zřejmě potkáme několik starých známých.

Nové seriály HBO GO: Zpřítomnělí, Ve jménu našeho Pána a další
Nové seriály HBO GO: Zpřítomnělí, Ve jménu našeho Pána a další
05.09.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Tuzemské HBO si přichystalo další porci seriálových, ale i filmových novinek. A my jsme vymysleli nový krátký formát, jenž vám tyto novinky představí. Dnes se mrkneme mimo jiné na seriály Zpřítomnělí a Ve jménu našeho Pána.

Amazon obsadil první hlavní roli seriálového Pána prstenů
Amazon obsadil první hlavní roli seriálového Pána prstenů
05.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Seriálový Pán prstenů našel prvního představitele hlavního obsazení, kterým bude Will Poulter.

Tvůrci Hry o trůny se konečně vyjádřili k 8. řadě a TOMU kelímku
Tvůrci Hry o trůny se konečně vyjádřili k 8. řadě a TOMU kelímku
04.09.2019 | Filmové novinky

„Jenom Bůh dokáže udělat cokoliv dokonale.“