FB pixel TP pixel
Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány © Amazon Studios

Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány

Zdá se, že předplatitelé služby Amazon Prime Video budou brzy postrádat jeden z nejpopulárnějších pořadů. Jeremy Clarkson totiž potvrdil, že The Grand Tour, míří do cílové rovinky. Moderátoři chystají jiné pořady.

Filmové novinky

Spekulovalo se o tom už delší dobu, nyní však hvězný moderátor pořadu The Grand Tour, který běží na službě Amazon Prime Video, Jeremy Clarkson, potvrdil, že společně s Richardem Hammondem a Jamesem Mayem ukončí další šílené eskapády za volantem. Paradoxem je, že oznámení, které Clarkson provedl na Instagramu, přichází jen několik týdnů poté, co byla oficiálně uspaná i konkurence v podobě seriálu Top Gear. Z toho Hammond a May odešli poté, co Clarksonovi nebyl prodloužen kontrakt ze strany BBC kvůli fyzickému napadení producenta.

Konec The Grand Tour

Seriál The Grand Tour měl původně totožný formát jako Top Gear a vydržel v této podobě kombinující studio s nahrávkami z akce za volantem tři sezóny. V posledních letech se však formát překlonil do speciálů, z nichž Čechy zaujal ten poslední s podtitulem Eurocrash, v němž pánové během 14 dní projeli trasu od polského Gdaňsku přes Česko, Slovensko a Maďarsko až po Slovinsko, a ozkoušeli mimo jiné velmi cennou Škodu 1100 OHC. Clarkson a spol. nyní natočili ještě jeden poslední speciál v Zimbabwe, kterého bychom se měli dočkat během roku 2024. Ten celou show zakončí.

Clarkson rovněž oznámil, že jeho fanoušci mohou rozhodně čekat více z jeho pořadu Clarksonova farma, ve kterém se nesmlouvavý Brit snaží na vlastní farmě vytvořit funkční hospodářství o velikosti 400 hektarů. Na Amazonu pak má pokračovat i vlastní projekt Jamese Maye James May: Náš člověk v ..., v němž se další z někdejších hvězd původního Top Gearu vydává do různých krajin, z nichž přináší cestopisné svědectví. A dočkat se máme i dalších dílů kuchařského Tak už vař!

Zdroj: Car Throttle / Autoweek / Variety

Reklama
Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
07.12.2023 13:35:00 | Filmové novinky

Agent Recon. Tak zní název nového sci-fi akčního filmu, ve kterém se objeví neporazitelný Chuck Norris. Po jeho boku se objeví také Marc Singer (Pán šelem, V) a Derek Ting (Agent Revelation), který si ve filmu nejen zahrál, ale také k němu napsal scénář a zrežíroval jej.

Multikino jako luxus pro bohaté. Cinema City zdražilo do nevídaného extrému
Multikino jako luxus pro bohaté. Cinema City zdražilo do nevídaného extrému
06.12.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Řetězec multikin Cinema City má za sebou první měsíc po novém navýšení cen vstupenek. Konkurenci v cenové politice nechává hluboko za sebou a testuje, co jsou diváci ještě schopní v multiplexech utratit. Stává se snad kino luxusní záležitostí pro movité? I ceny standardních vstupenek to naznačují.

Nová akční fantasy Netflixu má skvělý trailer plný monster. Fanoušci čekali skoro 25 let
Nová akční fantasy Netflixu má skvělý trailer plný monster. Fanoušci čekali skoro 25 let
06.12.2023 16:55:00 | Filmové novinky

Už 14. prosince se fanoušci fantasy dočkají skvělého dárku od Netflixu, který čekal na svou hranou verzi téměř 25 let. Strhující příběh plný kouzel, monster a nadpřirozena nyní ožívá v akcí nabitém traileru, který dává streamovací službě naději, že se bude jednat o velký prosincový hit.

Nové Bratrstvo neohrožených v dokonalém traileru. Utrpení letců bere dech i nutí k slzám
Nové Bratrstvo neohrožených v dokonalém traileru. Utrpení letců bere dech i nutí k slzám
06.12.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Už za necelé dva měsíce uvidíme třetí válečný seriál z produkce Toma Hankse a Stevena Spielberga. Duchovní nástupce legendárního Bratrstva neohrožených nás tentokrát zavede na zem i do nebes a bude to velkolepý doják, který tu nebyl roky.