FB pixel TP pixel
Skvělá sci-fi komedie s Nicolasem Cagem je konečně na HBO. Bude se vám o něm zdát © Aerofilms

Skvělá sci-fi komedie s Nicolasem Cagem je konečně na HBO. Bude se vám o něm zdát

Herecké comebacky jsou poslední dobou opravdu v kurzu a jedním z nejlepších příkladů je Nicolas Cage, který momentálně děsí v kinech jako satanistický zabiják Longlegs. V něčem podobně démonické, ale i humorné roli jej pak můžete nyní vidět i na HBO.

Tipy na film 13. 9. 2024 19:45 | Tipy na film

„Jak by se mohl změnit váš život, kdybyste se doslova přes noc stali celebritou napříč celým světem?“ ptá se kousavá žánrová komedie z produkce A24. To se mi snad zdá je teprve druhým snímkem norského režiséra, zdatného pozorovatele trapných situací a kousavého komentátora lidských neduhů, Kristoffera Borgliho. Už ve svém debutovém snímku Je mi ze sebe špatně, ukázal mladý filmař svůj cit pro timing a humor a ve svém druhém snímku povznesl tyto vlastnosti ještě na novou úroveň. Do svého satirického pozorování totiž vnesl americkou touhu po tom plnit si své sny, která mnohdy bojuje s korektností, která jí může stát v cestě.

Nicolas Cage si v To se mi snad zdá zahrál nenápadného vysokoškolského profesora, který se ze dne na den začne zjevovat ve snech milionů lidí po celém světě a stane se tak celebritou. Jako člověk, který byl celý život zvyklý být vlastně podprůměrný, však těžko zvládá být důstojnou celebritou a někdy se mění v démonicky trapné monstrum. Cageův profesor Paul Matthews je nenáviděníhodný, ale zároveň i velmi ztotožnitelný a především zde prvně po dlouhé době dal zapomenout na béčkové akční filmy ve své filmografii. Rozhodně mu tedy dejte šanci. Hororově laděnou komedii si nyní můžete pustit na streamovací službě Max. V kinech pak Cage řádí jako satanistický vrah Longlegs.

Zdroj: HBO / Max / Aerofilms

Reklama  21 637 zobrazení   96 se líbí
Nová dystopická sci-fi, skvělý Nicolas Cage a další novinky (nejen) na Netflixu na víkend
Nová dystopická sci-fi, skvělý Nicolas Cage a další novinky (nejen) na Netflixu na víkend
13.09.2024 18:50:00 | Tipy na film

Před týdnem venku panovaly tropické teploty, dnes všichni mrzneme, teče nám do bot a ještě nám hrozí povodně. Máme ale jeden lék na všechno. Zachumlejte se pod deku, uvařte si něco teplého a pusťte si nějakou novinku na Netflix či zbytku streamovacího pelotonu.

Skvělá nová krimi, moderní Rambo i krutá pomsta. Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu na víkend
Skvělá nová krimi, moderní Rambo i krutá pomsta. Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu na víkend
06.09.2024 18:10:00 | Tipy na film

Podzimní sezóna se rozjíždí a platí to nejen pro televize a tuzemské streamovací služby, ale samozřejmě i streamingové giganty. Tahounem je jako obvykle Netflix, který prezentuje dvě parádní novinky z žánrů thrilleru a krimi. Pozadu ale nezůstává ani konkurence.

Nejlepší filmy, které Netflix brzy smaže: Akční sci-fi, chválené horory, závodnické Le Mans a další
Nejlepší filmy, které Netflix brzy smaže: Akční sci-fi, chválené horory, závodnické Le Mans a další
25.08.2024 11:00:00 | Tipy na film

Už jsme si zvykli, že z Netflixu každý měsíc mizí více či méně titulů, na které streamovací obr ztratí licenční práva. U některých z titulů je obnovuje, u některých však nikoliv. A ačkoli je mezi mizejícími tituly samozřejmě i mnoho nezáživného balastu, i během srpna a září se najde řada snímků, které byste si rozhodně měli před smazáním nakoukat.

Imaginární přátelé, Občanská válka a další novinky na víkend
Imaginární přátelé, Občanská válka a další novinky na víkend
23.08.2024 17:00:00 | Tipy na film

Streamovací hráči si na konci prázdnin vybírají poslední dny volna a tak je nabídka zajímavých novinek na Netflixu, Maxu či Disney+ tentokrát velmi slabá. Lépe na tom budou nedočkavci, kteří na obchodem vyhlížejí novinky z kin - k zakoupení už jsou jarní hitovky jako Imaginární přátelé nebo Občanská válka.