FB pixel TP pixel
Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty © Netflix

Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty

Za necelý měsíc doputuje na obrazovky předplatitelů Netflixu již třetí řada psychologického krimi hitu TY. Netflix si tak pro jeho fanoušky připravil plnohodnotný navnazující trailer.

Filmové novinky

V roce 2018 jsme se mohli poprvé na Netflixu setkat s psychologickým thrillerem TY, který vyprávěl příběh stalkera Joea Goldberga, vedoucího knihkupectví v New Yorku, který se posedle zamiloval do začínající spisovatelky Guinevere Beck. Pomocí sociálních sítí a dalších technologií ji sledoval a utvářel podmínky pro jejich románek. Seriál si získal popularitu především díky hereckému projevu Joea v podání Penna Badgleyho, který dokázal v divácích vzbudit v jednu chvíli pocity sympatie i opovržení, a podle mnohých si vysloužil srovnání s ikonickým antihrdinou Dexterem. Poctivá scenáristická práce si pak směle hrála s očekáváním, divoce mixovala žánry a pro hrdinovu nejednoznačnost byla místy divácky velmi nekomfortní.

Pro streamovacího giganta bylo TY okamžitým hitem s opravdu velkou sledovaností. Původně totiž tento seriál startoval na americké stanici Lifetime, kde byl však diváky opomíjen a až na Netflixu si získal širokou oblibu. Druhá řada, která si v roce 2019 odbyla už exkluzivní netflixovskou premiéru, se dějově přesunula do Los Angeles, kde chtěl Joe pod novou identitou uniknout své minulosti. Jenže novým vztahem s podobně toxickou Love si vytvořil nové problémy. Ty pak bude rozvíjet třetí řada, která bude zkoumat, jak si Joe a Love poradí s výchovou novorozeného syna Henryho a jak Joe opět nemůže uniknout své posedlosti a podléhá rostoucímu zájmu o sousedku Natalii. Od 15. října budou nové epizody k dispozici na Netflixu.

 2 193 zobrazení  
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
19.09.2021 12:30:00 | Filmové novinky

S novým Mortal Kombatem to bylo dlouhé tažení. Kinům se nakonec vyhnul a i cesta do domácností trvala déle, než se čekalo.

Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
17.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Dnes se konečně na naše obrazovky dostává 3. řada hitového teenagerského seriálu Sexuální výchova. Pro ty, kdo kvůli dlouhé odmlce tápou, jaké události se v předchozí sérii udály, připravil Netflix vtipné rekapitulační video.

Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
16.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Přichází podzim, což je samozřejmě doba dlouhých nocí a času na strašidelné příběhy. Netflix proto přichází s novými ukázkami, v nichž nabídne napínavou duchařinu, slasher s litry krve a seriál hororového mistra.

Fantasy Netflixu se vrací! Zámek a klíč má tajuplný první trailer 2. řady
Fantasy Netflixu se vrací! Zámek a klíč má tajuplný první trailer 2. řady
15.09.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Zámkovi se vrací a opět budou muset bojovat o to, aby kouzelné klíče nepadly do špatných rukou.