FB pixel TP pixel
Stranger Things 5 odhalují první fotky a nový vzhled padoucha Vecny © Netflix

Stranger Things 5 odhalují první fotky a nový vzhled padoucha Vecny

Mezi největší hity Netflixu bezpochyby patří retro sci-fi série Stranger Things, která se v celkových číslech sledovanosti řadí na první příčku. Není tedy divu, že všichni diváci dychtivě očekávají alespoň střípky informací o páté, tedy poslední řadě. Více o ní můžeme zjistit díky nejnovějším fotografiím.

Filmové novinky

S poslední řadou seriálu bratrů Dufferových se pojí hodně otazníků, ať už se to týká děje, postav nebo časového usazení, a jedná se též o první řadu, která bude padouchem navazovat na ty předchozí. Odhalení mocného Vecny, nadaného dítěte s pořadovým číslem jedna, jako hybatele všeho zlého a tvůrce světa Upside Down naznačilo, že se dějově asi blížíme do finále, a proto by pátá řada měla celý seriál zakončovat.

Nyní se na sociální síti X objevily fotografie z natáčení nové řady a dychtiví fanoušci je ihned začali analyzovat. Samozřejmě jsme se dočkali fotek ústředního záporáka, překvapivě ale v jeho distingované, lidské podobě v obleku a s kloboukem na hlavě. Rozjely se tedy spekulace, zda se mu v této řadě podaří získat zpátky svou lidskou podobu a bude terorizovat obyvatele městečka Hawkins i za denního světla, nebo zda se dozvíme více o jeho pohnuté minulosti.

Další fotky poukazují na opětovnou důležitost starších postav jako je fešák Steve Harrington nebo Mikeova sestra Nancy. Dále pak odhalují nové popkulturní narážky jako jsou první animovaní Transformeři nebo figurky G. I. Joe. Natáčení poslední řady bylo ovlivněno hereckou stávkou a značně se protahuje, očekávaný konec celé fáze výroby je až na podzim letošního roku. Dá se tedy očekávat, že pokud vše dobře půjde, mohli bychom se prvních dílů dočkat příští léto.

Zdroj: MovieWeb

Nejlepší seriály současnosti se vrací. Apple odhalil první záběry z luxusních sci-fi a dalších titulů
Nejlepší seriály současnosti se vrací. Apple odhalil první záběry z luxusních sci-fi a dalších titulů
11.06.2024 15:35:00 | Filmové novinky

Služba Apple TV+ právě vyrukovala s opulentní upoutávkou na chystané tituly, které doplní její katalog v nejbližších měsících. Těšit se můžeme na velkolepá sci-fi, napínavé krimi a ambiciózní dramata s ohromujícím počtem těch největších hollywoodských hvězd.

Seriálový Vetřelec bez xenomorphů? Odhalená zápletka fanoušky příšer nepotěší
Seriálový Vetřelec bez xenomorphů? Odhalená zápletka fanoušky příšer nepotěší
10.06.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Milovníci sci-fi série Vetřelci se v letošním roce rozhodně nenudí. Do kin se totiž blíží nový filmový díl s názvem Romulus a pro televizní obrazovky vzniká seriál, který nás zavede na Zemi. Ten má nyní i pracovní název a odhalil detaily zápletky. Ta ale úplně nepotěší.

Padající vrtulník a lavina hlášek. Policajt v Beverly Hills 4 odhalil první skvělou scénu
Padající vrtulník a lavina hlášek. Policajt v Beverly Hills 4 odhalil první skvělou scénu
10.06.2024 16:40:00 | Filmové novinky

Netflix již 3. července doručí očekávaný návrat Eddieho Murphyho do kůže policajta Axela Foleyho. Ten se znovu vydá do Beverly Hills, kde bude řešit další ze zapeklitých případů, v němž nebude chybět akce a humor v kulometném tempu. Dokonalou ukázku toho, co můžeme čekat, nabízí první odhalená scéna s helikoptérou.

Nejlepší krimi novinka HBO je zrušena. Tvůrci s koncem počítali a vše uzavřeli
Nejlepší krimi novinka HBO je zrušena. Tvůrci s koncem počítali a vše uzavřeli
10.06.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Producenti chválené neonoirové krimi Tokyo Vice potvrdili, že nedávno skončená druhá řada byla finální a další epizody již nevzniknou. Přestože seriál sklízel kladné ohlasy od diváků i kritiků, jeho sledovanost zůstala za očekáváním.