FB pixel TP pixel
Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu © TV Nova / Voyo

Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu

Televizní obrazovky mají nového krále. Českou televizi totiž zaplavily přenosy z MS v hokeji a Česko postihlo doslova hokejové šílenství. Zápasy našich hokejistů sbírají fantastickou sledovanost a konkurence v podobě běžné nabídky nemá šanci. V sobotu to odnesl například Superlov na Nově.

Filmové novinky

Domácí MS v hokeji vzbuzovalo silné emoce už před samotným zahájením a start turnaj vysoký zájem diváků potvrdil. Úvodní zápasy českých hokejistů předvedly fascinující demolici konkurence na televizních obrazovkách a kdo má trochu soudnosti, ten se hokejovému šampionátu z hlediska programové nabídky raději vyhne. Úvodní zápas s Finy sledovalo 1,4 milionu diváků a čísla tak o milion překročila zájem o Všechnopárty či seriál Doktor Martin na ČT1. Dokonce i páteční zápas Švédů s Američany zaznamenal solidních 335 000 diváků, což vedlo k poražení pořadu Máme rádi Česko s 218 000 diváky.

Demolice ze strany českého hokeje pokračovala i o den později, v sobotu se na střet s Nory dívalo 1,5 milionu diváků, přičemž zájem publika se přelil i na pozdější Studio MS, jež sledovalo téměř 600 000 lidí. Kdo nekoukal na hokej, ten přesto zůstal věrný České televizi. Přes 500 000 diváků totiž sledovalo pořad Zázraky přírody na ČT1. Dramaticky naopak padl novácký Superlov, jenž ještě před týdnem zaujal téměř 760 000 diváků a nyní kvůli hokeji padl na slaboučkých 424 000. O téměř 200 000 padl i reprízovaný Polda na Primě. Toho tentokrát sledovalo necelých 370 000 diváků.

Zdroj: Mediaguru / Česká televize / TV Nova / Voyo / FTV Prima

Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
10.05.2024 13:05:00 | Filmové novinky

Strhující hororová série Tiché místo se již za dva měsíce rozšíří o další přírůstek. Třetí díl s názvem Tiché místo: První den nám představí první den mimozemské invaze a ukáže nám New York v naprostém chaosu. Nová ukázka slibuje opulentní destrukci, napětí a děsivá monstra.

Pán prstenů dostane nový film! Dorazí za dva roky, vrací se původní tvůrci
Pán prstenů dostane nový film! Dorazí za dva roky, vrací se původní tvůrci
09.05.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. potřebuje těžit velké série a zatímco Harry Potter zamíří jako nový seriál na službu Max, Pán prstenů se vrátí do kin s úplně novým filmem. Ten odvypráví příběh, který diváci zatím neviděli. Vrátí se i hlavní trojice tvůrců v čele s Peterem Jacksonem.

Nejmrazivější film roku je konečně online. Zrůda z Osvětimi vám nedá spát
Nejmrazivější film roku je konečně online. Zrůda z Osvětimi vám nedá spát
09.05.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Režisér Jonathan Glazer natočil minimalistické drama, které vás zavede do rodiny osvětimského šéfa Rudolfa Hösse, jež si přímo za pekelným koncentračním táborem vybudoval dokonalý rodinný ráj. Jeden ze suverénně nejděsivějších filmů poslední doby je konečně dostupný online.

Nový Šílený Max je velkolepý a jiný než Zběsilá cesta. Kritici jsou nadšení, ale varují
Nový Šílený Max je velkolepý a jiný než Zběsilá cesta. Kritici jsou nadšení, ale varují
09.05.2024 12:50:00 | Filmové novinky

První reakce na nejnovější počin George Millera z postapokalyptické pustiny jsou tady. Furiosa: Sága Šíleného Maxe podle kritiků slibuje vizuálně ohromující jízdu s dechberoucí akcí. Diváci mají ale očekávat jiný filmový zážitek než nabídla předchozí velkolepá Zběsilá cesta.