FB pixel TP pixel
Odchod Cavilla ze Zaklínače ostatní herce demotivoval. Pokračovat bylo těžké © Netflix

Odchod Cavilla ze Zaklínače ostatní herce demotivoval. Pokračovat bylo těžké

S tím, jak se blíží Zaklínač ke svému konci, začínají vyplouvat na povrch zajímavé domněnky a pocity hlavních představitelů a klíčových tvůrců. Problém vrátit se k seriálu měla po odchodu Henryho Cavilla i představitelka Ciri Freya Allan.

Filmové novinky

Se seriálem Netflixu o Geraltovi z Rivie to jde od desíti k pěti. Po první skvělé řadě, kterou však vzhledem k formě vyprávění šlo jen těžko zopakovat, následovalo zklamání v podobě druhé řady. Následný odchod Henryho Cavilla, vskutku nepovedená třetí řada a nástup Liama Hemswortha už byli pro mnoho fanoušků pověstnou poslední kapkou. Původně měl Zaklínač mít sedm řad, plus několik spin-offů, které by dále rozvíjely jeho vesmír. Hlavní série ale nakonec skončí jen s pěti řadami, Netflix zároveň ruší všechny další projekty se značkou spojené a velké nadšení už necítí ani herečka Freya Allan, která hraje v seriálu Ciri a pro niž byl odchod Henryho Cavilla velkou ránou. „Byla jsem s tím tak nějak psychicky vypořádaná a bylo obrovskou výzvou vůbec jen přemýšlet nad tím, že po Henryho odchodu bych měla točit ještě další dvě řady,“ nechala se slyšet.

Nakonec si ale s Liamem Hemsworthem sedla a nyní je jednou z jeho největších advokátek. „Upřímně řečeno je mi ho líto, protože za prvé, ta fanouškovská základna může být velmi útočná a není to ideální situace, když přebíráte roli někoho jiného. Je to vážně milý chlapík. Opravdu doufám, že mu lidé dají šanci,“ svěřila se herečka britského původu. Budeme doufat, že má pravdu a my tak můžeme mít alespoň poslední střípky naděje, že čtvrtá a pátá řada nebudou totální průšvih. Přesvědčit bychom se měli s největší pravděpodobností příští rok.

Zdroj: CBM

 1 213 zobrazení   34 se líbí
Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety
Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety
15.05.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video včera odhalila první upoutávku na očekávanou druhou řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Kromě ní ale přidala ještě pohled do zákulisí natáčení, který blíže odhaluje proměny hlavních postav seriálu a slibuje více temnoty a nové lokace.

Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
14.05.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Režisér Francis Ford Coppola, kterého proslavily filmy jako Kmotr nebo Apokalypsa, se po téměř deseti letech bez nového filmu vrací a tentokrát nemá jít o žádný malý experiment. Coppola totiž po 40 letech konečně natočil svou vysněnou utopistickou sci-fi Megalopolis.

Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
14.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video představila první upoutávku na druhou řadu seriálového hitu Pán Prstenů: Prsteny moci. Ten sice trhal na službě rekordy sledovanosti, řada příznivců Tolkiena ho však vnímala negativně. Nyní se tvůrci snaží napravit některé chyby.

Největší sci-fi roku míří na HBO po necelých 3 měsících. Oslaví zánik služby a vznik nové
Největší sci-fi roku míří na HBO po necelých 3 měsících. Oslaví zánik služby a vznik nové
14.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Start nové streamovací služby, která nahradí dosavadní HBO Max, se nezadržitelně blíží. A společnost Warner Bros. Discovery, jež je jejím vlastníkem, moc dobře ví, že na start platformy Max je potřeba lákat velkým titulem. Premiéru si tak po necelých 3 měsících odbude sci-fi hit Duna: Část druhá.