FB pixel TP pixel
Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď © Netflix

Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď

Streamovací služba Netflix představila jeden ze svých největších letních trháků. Opět vsadí na hvězdnou Jennifer Lopez, která streamerovi nahnala spoustu diváků díky thrilleru Matka. Tentokrát však slavná JLo zamíří do vesmíru a bude nahánět zběhlého robota. K úspěšnému splnění mise však bude muset spolupracovat s AI, kterou nenávidí a nedůvěřuje jí.

Filmové novinky

Streamovací služby se staly novým domovem hollywoodských hvězd, které sice mají slávu, ale nepatří do úplně první herecké ligy. Patří mezi ně i Jennifer Lopez, která za svou kariéru zažila několik vzestupů i pádů a které se ve streamingu velice zalíbilo. Není divu, její předchozí thriller na Netflixu Matka byl velehitem a úspěch slavil i projekt This Is Me…Now: A Love Story na Amazonu k vydání jejího devátého alba This Is Me... Now. Nyní se Jennifer Lopez objeví jako hvězda jednoho z největších letních taháků Netflixu - sci-fi snímku Atlas.

Ten vypráví o geniální datové analytičce, která nedůvěřuje umělé inteligenci, svůj postoj však bude muset přehodnotit kvůli honu na zběhlého robota, s nímž má společnou minulost. Vizuální styl jasně naznačuje první teaser trailer, který hodně spoléhá na střípky akce, když zobrazuje pád vesmírné lodi, ze které Lopez uprchne pomocí mechanického obleku, který během pádu ještě zvládá bojovat. Vypadá to efektně, výraznější realismus však nečekejte. Ukázka je plná CGI a očividně chce jít ve šlépějích předchozích trikových blockbusterů režiséra Brada Peytona, jenž dříve natočil snímky jako Rampage: Ničitelé nebo San Andreas. Tedy trikově velmi náročné produkce, které rozhodně neoplývaly výraznou logikou. Atlas zkrátka spadá do kategorie „vypni mozek a bav se“, tak doufejme, že nabídne dost atrakcí na to, aby tomu tak 24. května letošního roku u obrazovek skutečně bylo.

Zdroj: Netflix / The Hollywood Reporter

Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
13.03.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Herec Dev Patel sklidil se svým režijním debutem Opičí muž na filmovém festivalu SXSW nadšení a potlesk ve stoje. Akční nářez označovaný jako indický John Wick je chválen za výrazný vizuál a podmanivou akci.

Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
12.03.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Není divu, že se po oscarových úspěších stáčí zrak veřejnosti ke Christopheru Nolanovi a jeho projektům ještě více než obvykle. Indicie naznačují jeho příští projekt i pohádkovou sumu, kterou si za film o vynálezci atomové bomby odnesl.

Nejlepší romantická komedie posledních let je konečně online. Víme, kde si ji přehrát v nejlepší kvalitě
Nejlepší romantická komedie posledních let je konečně online. Víme, kde si ji přehrát v nejlepší kvalitě
12.03.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Že už se dobré romantické komedie pro kina netočí? To je pravda. Dlouhé roky byl tenhle žánr vyhrazen streamovacím službám a ruku na srdce, ani tam to často nebyla žádná velká kvalita. Až v loňském roce se hollywoodské studio Columbia Pictures spadající pod Sony probralo a naservírovalo světu parádní romanťárnu se Sydney Sweeney a Glenem Powellem, kterou byste minout rozhodně neměli. A teď už ani do kina nemusíte.

Netflix odhalil novou středověkou fantasy. Trailer slibuje temnější verzi legendární Ronji
Netflix odhalil novou středověkou fantasy. Trailer slibuje temnější verzi legendární Ronji
12.03.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Tvorba Astrid Lindgrenové patří po generace k nejmilovanější dětské literatuře, která se těší i velkému počtu filmových a televizních adaptací. Málokdo si ale troufl z díla populární švédské autorky udělat epickou fantasy. Teď ale přichází Netflix