FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál Netflixu skončí epickým finále. Trailer odhaluje konec jedné éry © Netflix

Nejlepší seriál Netflixu skončí epickým finále. Trailer odhaluje konec jedné éry

Po měsících odkladů kvůli stávkám herců a scenáristů už se opět natáčí nejlepší současný seriál Netflixu. Streamer navíc dopřeje seriálu Cobra Kai skutečně velkolepé a nečekané finále. Vznikne totiž více epizod, než bylo původně oznámeno. Doručeny budou ve třech částech.

Filmové novinky

Seriál Cobra Kai je stálicí Netflixu od chvíle, kdy streamer zakoupil první dvě řady, jež byly dříve uváděné na YouTube, a výrazně také zvýšil rozpočty nových řad. Tvůrci Josh Heald, Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg tak mohli konečně povolit uzdu fantazii a dopřát fanouškům fenoménu Karate Kid seriálové pokračování, které představilo skvělou novou generaci hrdinů a navíc dopřálo původním postavám řadu parádních návratů i emocionálních zakončení.

Dosud bylo zvykem, že každá další řada přišla hned v následujícím roce po té předchozí. V případě závěrečné 6. řady se to ale nestane. Jednak za to může poněkud opožděné prodloužení seriálu Netflixem, jednak se na odloženém natáčení podepsaly loňské stávky v Hollywoodu. Ty už jsou ale minulostí a Netflix nyní oznámil, že finální řada Cobra Kai bude větší než kdy dřív. A to výrazně. Šestá řada totiž nebude mít tradičních 10 epizod, ale rovnou patnáct. A Netflix je bude uvádět postupně ve třech blocích.

Prvních epizod se dočkáme již 18. července, druhá várka dorazí 28. listopadu a závěrečných 5 epizod dorazí v průběhu roku 2025. Očekávat můžeme pravděpodobně květen nebo červen. Ptáte se proč? Protože 30. května příštího roku má premiéru nový Karate Kid, v němž se objeví Ralph Macchio a Jackie Chan a propojí tak původního Karate Kida s remakem z roku 2010. V novém traileru je slibován konec jedné éry a vskutku velkolepé zakončení. Ještě aby ne, když se vrací John Kreese jako hlavní padouch a žáci Miyagi-Do, Eagle Fangu a předchozího Cobra Kai konečně spojují síly pro Sekai Taikai turnaj v karate. Bude to velké, takže je možná čas zvednout dálkové ovládání a dát si repete předchozích řad i filmů. Strike First, Strike Hard, No Mercy!

Zdroj: Variety

Poslední řada megahitu Iveta odhalena. Do televize však už nepůjde
Poslední řada megahitu Iveta odhalena. Do televize však už nepůjde
02.05.2024 15:00:00 | Filmové novinky

TV Nova odhalila upoutávku na závěrečnou část seriálového hitu Iveta. Ten v posledních týdnech patří mezi vůbec nejsledovanější pořady na tuzemských obrazovkách, když Nova uvedla v lineárním vysílání předchozí dvě řady, jež byly dříve exkluzivně na platformě Voyo.

Konec nadějím: Nová akční sci-fi Netflixu je naprostý propadák. Sledovanost padla o polovinu
Konec nadějím: Nová akční sci-fi Netflixu je naprostý propadák. Sledovanost padla o polovinu
02.05.2024 12:15:00 | Filmové novinky

Ačkoli Netflix ještě nevydal oficiální vyjádření, už nyní je prakticky jisté, že sága Rebel Moon na streamovací službě pokračovat nebude. Novinka režiséra Zacka Snydera totiž v případě druhé části zaznamenává tragický pokles sledovanosti. Další díly by byly extrémním rizikem. Přesto dojde na režisérské verze.

Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech
Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech
01.05.2024 12:50:00 | Filmové novinky

Už 9. května vstupuje do kin nový díl série Planeta opic, který definitivně odstartuje letní sezónu plnou blockbusterů. 20th Century Studios těsně před uvedením vydává poslední upoutávku, která odhaluje fantastické speciální efekty a velkolepé měřítko.

Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
01.05.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo slaví opakovaně úspěch se svými reality show. Zatímco v lineárním vysílání těmto formátům už pšenka tolik nekvete, v online prostoru je ze strany diváků stále nemalý zájem. Dařilo se Love Islandu, Survivoru a nyní i slovenské verzi oblíbeného projektu The Bachelor.