FB pixel TP pixel
Nejúspěšnější sci-fi všech dob se vrací. Pán času v traileru ozkouší motýlí efekt mezi dinosaury © BBC / DIsney Plus

Nejúspěšnější sci-fi všech dob se vrací. Pán času v traileru ozkouší motýlí efekt mezi dinosaury

Streamovací služba Disney Plus odhalila velkolepou upoutávku na novou řadu historicky nejdelšího a nejúspěšnějšího sci-fi seriálu televizní historie Pána času. Ten se vrací s již 14. řadou a v pořadí patnáctým Doktorem v podání Ncutiho Gatwy.

Filmové novinky

Již 11. května se fanoušci sci-fi fenoménu Pán času dočkají návratu svého oblíbeného Doktora. Respektive o jeho oblíbenosti se bezpochyby budou vést spory stejně jako u předchozích představitelů. Na přelomu roku jsme se totiž dočkali série speciálů Pána času, přičemž epizoda Pán času: Kostel na Ruby Road představila novou Doktorovu tvář v podání Ncutiho Gatwy, kterého znáte například ze seriálů Sexuální výchova nebo Vládcové nebes. Gatwa ztvární prvního černošského Doktora, který bude zároveň i otevřeně gay, což se jako obvykle nelíbí některým pravicovějším divákům, kteří se historicky stavěli negativně i k prvnímu ženskému Doktorovi v podání Jodie Whittaker.

Ve 14. řadě oblíbeného sci-fi seriálu spojí Doktor síly s Ruby Sunday, s níž se pomocí stroje času TARDIS vydají do pravěku, ale také do Anglie 19. století, 60. let 20. století a na spoustu dalších míst v čase a prostoru. Jak je vidět i v traileru, Doktor Ruby velmi rychle vysvětlí i koncept motýlího efektu, když doslova zašlápne motýla, což Ruby změní k nepoznání. Zábavná upoutávka slibuje velké změny pro celou sérii, jak tomu ostatně bylo i u předchozích Doktorů. Gatwa si očividně našel svůj vlastní styl a slibuje jednoho z nejšarmantnějších a nejsympatičtějších protagonistů v moderní historii seriálu. Tak snad se hlavně povedou nové scénáře, které byly u Pána času posledních let mnohdy největší bolestí. 14. řada bude – stejně jako prosincové speciály – dostupná na Disney Plus.

Zdroj: Disney Plus / THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  355 zobrazení   114 se líbí
Nejlepší kriminálka všech dob dostane pokračování. Nelítostný souboj má obří ambice
Nejlepší kriminálka všech dob dostane pokračování. Nelítostný souboj má obří ambice
25.03.2024 15:15:00 | Filmové novinky

Režisér Michael Mann právě potvrdil, že jeho příštím projektem bude druhý díl legendárního krimi thrilleru Nelítostný souboj. Ve snímku, který bude zároveň prequelem i pokračováním, tak opět uvidíme oblíbené postavy originálu. O jejich obsazení tvůrci jednají s hollywoodskými superhvězdami.

Jeden z nejkultovnějších akčňáků 90. let rozjede další krvavá jatka. Vrátí se i původní herci
Jeden z nejkultovnějších akčňáků 90. let rozjede další krvavá jatka. Vrátí se i původní herci
24.03.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Krvavý thriller Pokrevní bratři z roku 1999, který si během let vybudoval mezi fanoušky kultovní status, se dočká nového převyprávění. Slíben je návrat původních hereckých hvězd, režisér však bude nový.

Pattinsonův Batman pokračuje na HBO. První trailer Tučňáka slibuje skvostnou gangsterku
Pattinsonův Batman pokračuje na HBO. První trailer Tučňáka slibuje skvostnou gangsterku
22.03.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max odhalila první regulérní trailer na chystanou kriminálku ze světa Batmana s Robertem Pattinsonem. Ta přímo naváže na události filmu The Batman a ukáže nám, jak se Oswald Cobblepot dostal v mafiánském světě na špičku potravního řetězce.

Odporní mimozemšťané ovládnou Zemi. Drsný trailer láká na novou sci-fi Netflixu
Odporní mimozemšťané ovládnou Zemi. Drsný trailer láká na novou sci-fi Netflixu
22.03.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl zadaptovat ceněnou hororovou mangu Parasyte do hrané seriálové podoby. V ní budeme sledovat lidstvo, které se snaží čelit parazitům ovládajícím lidská těla. Vydaný trailer láká na paranoidní, děsivou a brutální podívanou.