FB pixel TP pixel
Pattinsonův Batman pokračuje na HBO. První trailer Tučňáka slibuje skvostnou gangsterku © Warner Bros.

Pattinsonův Batman pokračuje na HBO. První trailer Tučňáka slibuje skvostnou gangsterku

Streamovací služba HBO Max odhalila první regulérní trailer na chystanou kriminálku ze světa Batmana s Robertem Pattinsonem. Ta přímo naváže na události filmu The Batman a ukáže nám, jak se Oswald Cobblepot dostal v mafiánském světě na špičku potravního řetězce.

Filmové novinky

Zatímco pokračování snímku The Batman je odsunuté až na rok 2026, světa Netopýřího muže s tváří Roberta Pattinsona se dočkáme znovu už letos díky seriálu Tučňák. Ten naváže na nejnovější zpracování Batmana v podstatě tak hladce, jak jen je to možné, když se události budou odehrávat přesně týden poté, co byl Gotham při Hádankářovu útoku zaplaven. Batman sice dokázal město jakžtakž zachránit, k moci se ale začaly dostávat nové ryby. Respektive Tučňák.

Mafián Oswald Cobblepot byl v prvním Batmanovi trochu za otloukánka, již v závěru filmu se mu ale otevřela cesta k nevídané moci nad městem. A nový seriál je přesně tím místem, kde uvidíme jeho vzestup na vrchol po zádech Carmina Falconeho a jeho rodiny. Tučňák se totiž nezastaví před ničím a jak ukazuje upoutávka, jeho snem je být i dávno po smrti uznávaným a milovaným gangsterem, jehož jméno se zapsalo do historie Gothamu výrazným písmem.

Seriál prozatím nemá přesné datum premiéry, nová upoutávka však potvrzuje podzimní uvedení. V hlavní roli tohoto kriminálního dramatu se samozřejmě vrátí k nepoznání namaskovaný Colin Farrell, s nímž se bude o moc prát Cristin Milioti jako dědička Falconeho impéria. Objeví se také Clancy Brown jako Salvatore Maroni a možná... možná se dočkáme i pana netopýra.

Zdroj: HBO Max

 4 707 zobrazení   738 se líbí
Odporní mimozemšťané ovládnou Zemi. Drsný trailer láká na novou sci-fi Netflixu
Odporní mimozemšťané ovládnou Zemi. Drsný trailer láká na novou sci-fi Netflixu
22.03.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl zadaptovat ceněnou hororovou mangu Parasyte do hrané seriálové podoby. V ní budeme sledovat lidstvo, které se snaží čelit parazitům ovládajícím lidská těla. Vydaný trailer láká na paranoidní, děsivou a brutální podívanou.

Papež unesl malé dítě a přijal ho za své. Trailer šokující skutečné události vám neudělá dobře
Papež unesl malé dítě a přijal ho za své. Trailer šokující skutečné události vám neudělá dobře
22.03.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Filmů o skandálech katolické církve není nikdy dost a vždy bývají velmi divácky vděčným zážitkem. Výjimkou by neměla být ani italská novinka, jejíž námět zaujal i samotného Spielberga.

Beetlejuice 2 v prvním traileru potěší fanoušky. Láká na hvězdu Wednesday
Beetlejuice 2 v prvním traileru potěší fanoušky. Láká na hvězdu Wednesday
22.03.2024 9:15:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. odhalilo první trailer na očekávaný návrat démonického bio-vymítače Beetlejuice. V titulní roli se samozřejmě vrací Michael Keaton, jemuž budou tentokrát vzdorovat Winona Ryder spolu s hvězdou seriálu Wednesday Jennou Ortegou.

Krvavá válka začíná! Rod draka odhalil dva velkolepé trailery na 2. řadu
Krvavá válka začíná! Rod draka odhalil dva velkolepé trailery na 2. řadu
21.03.2024 16:35:00 | Filmové novinky

Válka mezi Černými a Zelenými se blíží a na HBO Max odstartuje již 17. června letošního roku. Prozrazují to hned dvě nové upoutávky, z nichž každá pokrývá jednu stranu dračího konfliktu mezi Targaryeny a Hightowery. Kromě létajících oblud a tasení mečů se ale dočkáme i návratu na Zeď.