FB pixel TP pixel
Expendables 4 řádí v traileru plném akce i hlášek. Stallone a Statham musí spasit svět © Lionsgate

Expendables 4 řádí v traileru plném akce i hlášek. Stallone a Statham musí spasit svět

9 let od třetího dílu se Postradatelní pod vedením Sylvestera Stallona vrací, aby zastavili dosud největší hrozbu. Pokud totiž jejich mise selže, hrozí nikoli menší konflikt, ale rovnou třetí světová válka. Nebyla by to ale banda akčních důchodců, aby se výzvě nepostavila s velkými kvéry v ruce.

8. 6. 2023 11:15 | Filmové novinky

První Expendables - Postradatelní byli v roce 2010 sympatickým závanem starých osmdesátkových časů navzdory tomu, že řemeslně šlo spíše o moderní než starosvětský akčňák. Stallone dal ale dohromady nesmírně sympatickou partu akčních borců a natolik přímočarou zápletku, že výsledkem byla poctivá zábava, která pro nostalgiky vygradovala o dva roky později s druhým dílem, v němž konečně plnokrevně dorazili i Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger a v roli padoucha Jean-Claude Van Damme. Třetí díl z roku 2014 už ale hodně zabředl na hranu béčkových a céčkových vod, a tak není divu, že se na čtyřku i kvůli masivně klesajícím tržbám čekalo dlouhých 9 let.

Po Patricku Hughesovi přebral štafetu režisér Need for Speed Scott Waugh a zatím se zdá, že by se mohlo jednat o návrat alespoň do vod solidní akční podívané se stárnoucími hrdiny, kteří si ze sebe umí dělat srandu. Ať už je to Stallone, poloslepý Dolph Lundgren nebo Jason Statham, který si nejdřív užije s Megan Fox a poté si v rámci záchrany světa před třetí světovou válkou dá po papuli s padouchem Ika Uwaise. Dojde na nože, střelné zbraně, převracení lodi a samozřejmě i spoustu tun pyrotechniky. Příjemným zjištěním je pak skutečnost, že potvrzena je i česká premiéra, která proběhne 28. září 2023.

Zdroj: IMDb

 222 zobrazení   18 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu
Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu
07.06.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Jeremy Renner se úspěšně zotavuje ze svých zranění po srážce se sněžným pluhem a naznačuje, že Avenger Hawkeye ještě neřekl poslední slovo a nevystřelil svůj závěrečný šíp.

Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
07.06.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný sci-fi snímek režiséra Jamese Camerona vstoupil den před Mezinárodním dnem oceánů na streamovací službu Disney Plus. Pokud ale doufáte, že divácké čekání hollywoodské studio nějak výrazně vynahradí, jste na omylu. Film ale vypadá a zní úžasně.

Nejúspěšnější horor Netflixu pokračuje. Trailer ukazuje lidstvo v mimozemské pasti
Nejúspěšnější horor Netflixu pokračuje. Trailer ukazuje lidstvo v mimozemské pasti
07.06.2023 14:55:00 | Filmové novinky

Netflix před pěti lety ohromil diváky hororovým sci-fi snímkem V pasti, v němž se Sandra Bullock musela vypořádat s invazí podivných stvoření, která nesmíte uzřít, jinak zemřete. Streamovací obr nyní předvedl ukázku z pokračování, která naznačuje, že strach z neznámého nabere úplně nové rozměry.

Transformers 7 překvapili kritiky. Hodnocení slibují jeden z nejlepších dílů série
Transformers 7 překvapili kritiky. Hodnocení slibují jeden z nejlepších dílů série
06.06.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Od nejnovějšího dílu ze série Transformers s podtitulem Probuzením monster se nečekalo prakticky nic. O to větším překvapením jsou dosavadní reakce, které snímek pasují na pozici jednoho z největších překvapení letošního roku a dost možná nejpovedenější film z hlavní série.