FB pixel TP pixel
Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky © TMDB

Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky

Rychlé hodnocení v seznamu, jako jste zvyklí na Instagramu, nebo možnost navolit si své oblíbené půjčovny - Filmtoro appka má nové funkce. A už tohle pondělí bude bojovat na AppParade, kam se probojovala do finálové desítky. Doražte 20. května do pražského Vnitroblocku a pomozte nám vyhrát!

Blog

Mobilní aplikaci máme od začátku letošního roku a stále ji vylepšujeme. Umí prakticky vše, co znáte z webu, tedy prohlížet databázi filmů, odkazy do půjčoven, kategorie, hledání. A také něco navíc - třeba hodnocení uživatelů nebo přehled vysílání seriálů online. Co dalšího jsme přidali?

Filmy hodnotíte přímo v seznamu

Vzhled kategorií dostal zásadní vylepšení, malé fotky jsou minulostí, u každé se nově zobrazuje popisek a samozřejmě i informace, kde je film či seriál online. Nově můžete dávat palce nahoru a dolů už přímo v seznamu filmů, nebo si je ukládat či je úplně ignorovat. Velmi rychle si tak budete moci své filmy “označkovat” a rychle poznat, co jste už viděli, nebo neviděli.

Nastavíte si své oblíbené půjčovny

Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky © TMDB

Vyslyšeli jsme vaše časté prosby a nově jsme zavedli možnost nastavit si své oblíbené půjčovny a podle toho si nechat zobrazovat další doporučení přímo od nich. Nově si po přihlášení v nastavení navolíte 4 půjčovny - na hlavní stránce či v doporučení se vám pak už budou ukazovat jen ty filmy, které je možné v těchto půjčovnách vidět. Ikonky s těmito půjčovnami uvidíte také vždy jako hlavní filtr na všech důležitých stránkách - hlavní stránce, filmech, profilech herců nebo filmových sérií.

Změnili jsme filtrování v populárních podkategoriích

Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky © TMDB

Změny se také dočkalo filtrování v kategoriích. Protože jsme upřednostnili oblíbené půjčovny, odkazy na podkategorie najdete ve většině kategorií až v dolní části výpisu. Ze statistik používání aplikace vyplynulo, že rádi listujete klidně i několik stránek dolů, takže byste je neměli přehlédnout. Toto neplatí ve všech kategoriích, které se týkají půjčoven, takže například v přehledu Netflixu najdete samozřejmě odkaz na přehled Titulků či novinek. A to hned nahoře.

Hodnocení nejen od IMDB, ale také přímo od vás

Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky © TMDB

Jak jste si jistě už všimli, pro hodnocení na Filmtoro používáme jako hlavní ukazatel průměrné divácké hodnocení z nejznámější filmové databáze - IMDB. Ale abyste si mohli udělat ještě podrobnější obrázek o kvalitě filmu či seriálu, v rychlém přehledu nově najdete další populární filmová místa s diváckým hodnocením - RottenTomatoes, Metacritic nebo ČSFD. Další dvě hodnocení jsou novinkou - průměr hodnocení od českých kritiků (pracovně mu říkáme Kyselé hrozny - viz ikonka), a pak průměr přímo od vás, od uživatelů Filmtora.

Filmtoro appka je ve finále AppParade a představuje čtyři novinky © TMDB

Co bude dál? Do dalších verzí plánujeme přidání komentáře a palce také pro novinky plus také informace o slevách, a to buď přímo u filmů nebo v samostatné rubrice. A jaké vylepšení byste přivítali vy? Dejte nám vědět!

A nezapomeňte, že v pondělí 20. května bude naše aplikace soutěžit v AppParade, kde se pravidelně prezentují nové a zajímavé české aplikace. Jsme hrdí, že jsme mohli postoupit do finálové desítky a utkat se s appkami Kiwi nebo Nanits Chronicles. Když dorazíte osobně do pražského Vnitroblocku, od 19:30 zde bude probíhat prezentace a poté soutěž. A následně hlasování. Tak přijďte a pomozte nám vyhrát!

A rozhodně nám pomůže, pokud nám dáte dobrou známku také na místech, kde aplikaci stahujete - na PlayStore a AppStore.

 172 zobrazení   9 se líbí
Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS
Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS
14.02.2019 20:30:00 | Blog

Před časem jsme s prvními z vás začali testovat naši mobilní aplikaci. Nyní ji vypouštíme i mezi ostatní. Podívej se, co na tebe v aplikaci čeká a pomozte nám ji dále otestovat a vylepšit.

Filmtoro se rozšiřuje na Slovensko a nabízí  lokalizovanou slovenskou verzi
Filmtoro se rozšiřuje na Slovensko a nabízí lokalizovanou slovenskou verzi
07.12.2018 8:00:00 | Blog

V listopadu 2018 Filmtoro navštívilo téměř 300.000 lidí, z toho 15 % bylo ze Slovenska. A to nás inspirovali k tomu, aby se Filmtoro rozšířilo i na Slovensko a nabídlo slovenským fanouškům informace o tom, jaké filmy online mohou oni najít doma.

Podpořte Filmtoro v anketě Křišťálová lupa o nej ceny českého internetu
Podpořte Filmtoro v anketě Křišťálová lupa o nej ceny českého internetu
21.09.2018 9:20:00 | Blog

Jako každý rok se udílejí ceny pro nejlepší weby českého internetu a Filmtoro se dostalo díky vašim hlasům mezi ty nejlepší. Pomozte nám vyhrát naší kategorii a hlasujte pro nás přímo zde na našich stránkách.

Filmtoro startuje reklamní kampaň, vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu
Filmtoro startuje reklamní kampaň, vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu
05.09.2018 | Blog

Během září startujeme naší první “offline” reklamní kampaň. Naše reklamy jsme umístili tak, aby reklama na nich vždy nalákala pomocí konkrétního žebříčku s doporučením na filmy. Už jste ji viděli? Vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu.