FB pixel TP pixel
Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání © STXfilms

Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání

Režisér Guy Ritchie nás před 4 lety královsky bavil v kině parádní gangsterkou Gentlemani a námět to byl natolik skvělý, že se zalíbil i Netflixu. Ten nyní společně s Ritchiem uvede seriálovou odnož, jež představila první trailer. A nepřekvapivě jde o stylovou podívanou.

Filmové novinky

Seriálová novinka Netflixu Gentlemani představí už v březnu letošního roku nový pohled do světa, který poprvé ožil ve stejnojmenném filmu z roku 2020. Zatímco postavy budou zcela odlišné od filmové verze, seriál si hodlá zachovat všechen vypravěčský a audiovizuální styl, který Gentlemani zacementoval v divácké paměti. V hlavní roli se objeví Theo James jako vévoda z Halsteadu, Eddie Horniman, který se ocitá v podsvětí kriminálního impéria industriálního konopí východního Londýna, vedeného kariérním zločincem Bobbym Glassem.

Důležitou zprávou je, že se projektu nevzdal režisér Guy Ritchie, který se vrací jako tvůrce, spoluautor, výkonný producent a režisér prvních dvou epizod. „Svět Gentlemanů je kusem mého já,“ prohlásil Ritchie loni v listopadu. „Těšíme se, že zavedeme diváky zpět do tohoto světa, uvedeme nové postavy a jejich příběhy. A jsem nadšený, že se tak stane s extrémně talentovaným obsazením,“ dodal. Kromě Thea Jamese uvidíme také Daniela Ingse, Joely Richardson, Vinnieho Jonese, Giancarla Esposita, Raye Winstona či Kayu Scodelario.

Zdroj: Netflix

Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
15.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

O víkendu v USA premiéroval nový akční nářez The Beekeeper s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Režisér David Ayer natočil podle kritiků svůj nejlepší film za posledních deset let a na snímku cení fajnové akční scény i ironický nadhled.

Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
15.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V uplynulých dnech byly konečně potvrzeny práce na třetím Top Gunu s Tomem Cruisem, Indové jsou však napřed a přichystali si svou verzi stíhačkové legendy. A soudě podle traileru doručí akční zběsilost, ve které nebudou chybět ani bollywoodské tance a přestřelky na zemi.

Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
14.01.2024 13:40:00 | Filmové novinky

Pokud vám první řada sci-fi Halo přišla málo akční a zvažovali jste, že se seriálem možná skončíte, měli byste tohle rozhodnutí ještě přehodnotit. Druhá řada totiž vypadá z nejnovější ukázky jako návrat k předloze a podobě, po které fanoušci herní série toužili.

Nejatmosféričtější kriminálka současnosti se vrací. Skvělý trailer láká na japonské podsvětí
Nejatmosféričtější kriminálka současnosti se vrací. Skvělý trailer láká na japonské podsvětí
14.01.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Vysoce atmosférické neonoirové krimi Tokyo Vice od Michaela Manna, které je k vidění na HBO, v únoru vstoupí do své druhé řady. Vydaný trailer naznačuje, že nás pokračování zavede ještě hlouběji do tokijského kriminálního podsvětí a hlavním hrdinům i jejich blízkým půjde opět o život.