FB pixel TP pixel
Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali © Netflix

Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali

Nová soutěžní reality-show inspirovaná globálním hitem Hra na oliheň dorazí na obrazovky Netflixu již za necelý měsíc. Právě vydaný trailer láká na dokonalou imitaci seriálu, které se zúčastní 456 soutěžích bojujících o pohádkových 4,56 milionů dolarů.

Filmové novinky

Globální seriálový fenomén z Jižní Koreje Hra na oliheň je dosud nejsledovanějším pořadem v historii Netflixu. Žádný jiný seriál streamera se ani zdaleka nepřiblížil jeho popularitě a meta 1,65 miliardy zhlédnutých hodin, kterou seriál zdolal, se zdá být v tuto chvíli nepřekonatelná. Netflix se samozřejmě snaží z úspěchu značky vydolovat, co to jde, a tak se vedle pomalu chystané druhé řady seriálu již za pár týdnů dočkáme chystané reality show s názvem Hra na oliheň: Výzva, která je jihokorejským pořadem inspirována. A Netflix konečně přichází s plnohodnotnou ukázkou naznačující, co máme od novinky očekávat.

V deseti dílech Výzvy samozřejmě nepůjde o život, ale stejně jako v seriálu bude bojovat o výhru 456 soutěžících snažících se vyhrát finanční odměnu ve výši 4,56 milionu dolarů. Tedy stejně jako tomu bylo v seriálu. V kulisách, s rekvizitami a v kostýmech věrně napodobujících jihokorejský hit budou účinkující soutěžit v sérii her inspirovaných původním pořadem. K výhře bude zapotřebí vybrat správnou strategii, spojenectví a mít i „vhodné“ povahové vlastnosti, které budou ve hře zapotřebí. Natáčení reality show konající se ve Velké Británii ovšem provázely kontroverze, když soutěžící během nečekaných mrazů potřebovali lékařskou péči. Řada účastníků, kteří prý za svou účast v pořadu nedostali zaplaceno, na place zkolabovala z kombinace nachlazení a únavy. Jak si soutěžící během hry vedli a kdo si nakonec odnesl pohádkovou výhru, můžeme sledovat na Netflixu od 22. listopadu.

Zdroj: Netflix

Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
24.10.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Tom Cruise v loňském roce zažil jeden ze svých největších kariérních úspěchů s filmem Top Gun: Maverick, letos ale narazil se sedmým filmem ze série Mission: Impossible. Jeho pokračování nyní zažívá velký odklad premiéry a navíc se přejmenuje.

Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
24.10.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Seriál Eliška a Damián má za sebou premiéru již deváté z dvanácti epizod a televize Prima už jen doufá, že tato podzimní novinková hrůza skončí. Další nejhorší výsledek sledovanosti mnoho optimismu pro chystané pokračování nevyvolává.

Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
23.10.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Konečně konec velké šarády? Zdá se, že ano. Kamil Bartošek alias Kazma vysypal z vrtulníku slíbený milion dolarů. Na místo se seběhl jen zlomek registrovaných diváků s igelitkami a batohy.

Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
23.10.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Vynikající seriálové drama For All Mankind popisující alternativní verzi dějin, ve které dobyli Měsíc jako první Sověti, vstupuje již do své čtvrté řady. Apple láká na nové epizody z Marsu napínavým trailerem.