FB pixel TP pixel
Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem © Netflix

Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem

Netflix chystá uvedení jednoho z nejambicióznějších projektů letošního roku - sci-fi Kosmonaut z Čech. Adaptace knihy od Jaroslava Kalfaře přichází více než tři roky po prvním oznámení.

Filmové novinky

Kniha Kosmonaut z Čech, která byla publikovaná již v roce 2017, vypráví příběh českého astrofyzika Jakuba Procházky, který je vybrán k riskantní průzkumné misi na sledování neznámého vesmírného mraku Chopra, umístěného mezi Zemí a Venuší. Jak Procházka putuje vesmírem, vede filozofické debaty s imaginárním mimozemským pavoukem a setkává se s ruskou posádkou, ze všeho nejvíc ale doufá v návrat domů a sní o nápravě svého vztahu s manželkou.

Záhadné dobrodružství s Adamem Sandlerem v hlavní roli

První upoutávka, jíž jsme se dočkali 19. prosince minulého roku, trvala méně než 30 sekund a představila nám Adama Sandlera, který ve skafandru kráčí přírodou. Nyní však Netflix konečně přinesl plnohodnotný trailer, v němž režisér Černobylu, Johan Renck, ukazuje Sandlera během denního putování kosmem, ve vzpomínkách i při abstraktních momentech, kdy s mimozemským pavoukem prolétá vesmírem. Snímek očividně opět poskytne dostatek prostoru pro Sandlerovo vynikající dramatické herectví, přičemž Sandlerovi bude zdatně konkurovat i Carey Mulligan v roli jeho ženy. Kromě ní uslyšíme i hlas Paula Dana, který namluvil mimozemšťana Hanuše.

Kosmonaut z Čech má premiéru na Netflixu 1. března a nás může hřát u srdce i skutečnost, že se snímek natáčel v Česku.

Zdroj: Netflix

Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
15.01.2024 17:50:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie nás před 4 lety královsky bavil v kině parádní gangsterkou Gentlemani a námět to byl natolik skvělý, že se zalíbil i Netflixu. Ten nyní společně s Ritchiem uvede seriálovou odnož, jež představila první trailer. A nepřekvapivě jde o stylovou podívanou.

Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
15.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

O víkendu v USA premiéroval nový akční nářez The Beekeeper s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Režisér David Ayer natočil podle kritiků svůj nejlepší film za posledních deset let a na snímku cení fajnové akční scény i ironický nadhled.

Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
15.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V uplynulých dnech byly konečně potvrzeny práce na třetím Top Gunu s Tomem Cruisem, Indové jsou však napřed a přichystali si svou verzi stíhačkové legendy. A soudě podle traileru doručí akční zběsilost, ve které nebudou chybět ani bollywoodské tance a přestřelky na zemi.

Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
14.01.2024 13:40:00 | Filmové novinky

Pokud vám první řada sci-fi Halo přišla málo akční a zvažovali jste, že se seriálem možná skončíte, měli byste tohle rozhodnutí ještě přehodnotit. Druhá řada totiž vypadá z nejnovější ukázky jako návrat k předloze a podobě, po které fanoušci herní série toužili.