FB pixel TP pixel
The Last of Us našlo Joelovu nemesis. Po krku mu půjde vysněná představitelka Ellie © HBO Max

The Last of Us našlo Joelovu nemesis. Po krku mu půjde vysněná představitelka Ellie

Po týdnech spekulací se fanoušci seriálu The Last of Us konečně dočkali potvrzení, která herečka ztvární kontroverzní postavu Abby, ze které mají někteří hráči videoher dodnes trauma. Ve druhé řadě totiž půjde po krku samotnému Joelovi, který na konci první řady při záchraně Ellie zničil její dosavadní život.

Filmové novinky

Ve světě videoher byste v posledních letech těžko hledali kontroverznější postavu než Abby. Pro mnohé hlavní záporačku druhého dílu The Last of Us, která je však ve skutečnosti spíše stejně tragickou postavou jako Ellie a Joel, když se i ona musí ve zničeném světě vyrovnávat se ztrátou blízkých a po konci první řady seriálu nastoupí na cestu pomsty právě kvůli Joelovi. Určitě si totiž pamatujete, že na konci první řady The Last of Us Joel vystřílel nemocnici plnou Světlušek a jedním ze zabitých byl i otec Abby, čímž Joel mladé dívce v podstatě zničil dosavadní život. Ta se tak ve druhé řadě vydá na pátrání, aby se podívala do očí muži, který stál jejího otce a potenciálního zachránce lidstva život.

Již několik týdnů se hojně spekulovalo, že tvůrci seriálu Neil Druckmann a Craig Mazin obsadili do role Abby Kaitlyn Dever, což může pro někoho působit jako čistý trolling některých fanoušků série. Právě Kaitlyn Dever, kterou si můžete pamatovat z filmů Šprtky to chtěj taky nebo loňského mimozemského sci-fi Nikdo tě nezachrání, totiž mnozí fanoušci her považovali za ideální kandidátku na postavu Ellie, kterou nakonec ztvárnila Bella Ramsey. Otázkou zůstává, kterou podobu Abby v druhé řadě The Last of Us uvidíme. Tvůrci již předem avizovali, že druhou hru zadaptují zřejmě ve dvou řadách, čistě teoreticky bychom tak nemuseli Abby vidět v její militantnější podobě, ale ještě v období před otcovou smrtí. Odpověď ale nebudeme znát do prvních fotek či traileru.

Zdroj: THR

Lucasův učeň už uplatňuje moc. Nový Mandalorian vznikne jako film, Ahsoku čeká druhá řada
Lucasův učeň už uplatňuje moc. Nový Mandalorian vznikne jako film, Ahsoku čeká druhá řada
10.01.2024 11:40:00 | Filmové novinky

Dave Filoni se teprve nedávno chopil role kreativního šéfa ve společnosti Lucasfilm a netrvalo dlouho, než firma oznámila, že nejbližšími Star Wars v kinech bude filmová verze Mandaloriana. Samozřejmě se vrátí i Grogu alias Baby Yoda.

Nové sci-fi Netflixu ve velkolepém traileru. Tvůrci Hry o trůny lákají na cestu časoprostorem
Nové sci-fi Netflixu ve velkolepém traileru. Tvůrci Hry o trůny lákají na cestu časoprostorem
10.01.2024 6:00:00 | Filmové novinky

Už 21. března letošního roku tvůrci Hry o trůny odhalí, co dlouhé roky kutili pod záštitou Netflixu. Chystají totiž očekávané sci-fi Problém tří těles, které nás vezme mimo realitu a podle Netflixu doručí mysteriózní drama, které tu ještě nebylo.

První krvavá marvelovka klamala. První diváci přesto chválí akci, hrdinku Echo i Daredevila
První krvavá marvelovka klamala. První diváci přesto chválí akci, hrdinku Echo i Daredevila
09.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Nový seriál od Marvelu s názvem Echo uvidíme v Česku již ve středu ráno a oproti předchozím seriálům komiksového studia se dočkáme hned všech pěti epizod najednou, nikoli v týdenních rozestupech. První diváci, kteří viděli tři epizody s předstihem, nicméně upozorňují na pokrytectví Marvelu a snahu zamaskovat pravou podstatu seriálu.

Natáčení Stranger Things 5 začalo. Tvůrci a herci oslavují první fotkou
Natáčení Stranger Things 5 začalo. Tvůrci a herci oslavují první fotkou
09.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Produkce závěrečné řady populární hororové sci-fi Stranger Things konečně začala. Netflix tuto informaci oficiálně představil stylovou fotografií hereckého a tvůrčího týmu na sociálních sítích.