FB pixel TP pixel
Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít © Universal Pictures

Nejzábavnější horor roku je konečně online. Nenechte si ho ujít

Umělá inteligence je jedním z nejžhavějších témat současnosti, do kterého přikládá žhavé polínko i nový hororový hit M3gan. Ten sice nesrší krvavostí, rozhodně ale patří mezi nejzábavnější a nejlépe hodnocené horory posledních měsíců. A nyní si film můžete užít i doma.

17. 4. 2023 15:15 | Filmové novinky

Horor M3GAN vstupoval do kin hned na začátku letošního roku a pro své tvůrce znamenal jednoznačnou trefu do černého. Film sice moc neuspokojil fanoušky hororů, kteří vyznávají krvavost a brutalitu, všechny ostatní ale příběh panenky s umělou inteligencí, která se utrhne ze řetězu a začne likvidovat kohokoli, kdo jí stojí v cestě, minimálně pobavil. Ostatně řada recenzí film označuje za dosud nejzábavnější horor roku a když budete brouzdat po internetu, velmi rychle na vás vyskočí záplava luxusních GIFů či memů s robotickou vraždící panenkou. Není divu, že film s rozpočtem pouhých 12 milionů dolarů nakonec utržil přes 176 milionů celosvětově a brzy se dočká pokračování. Ostatně spokojenost s novou značku prokazují i nadšené ohlasy, které se v případě recenzentů na Rotten Tomatoes zastavily na 93 procentech pozitivních reakcích, přičemž běžní diváci dávají se 78 procenty taktéž pomyslný palec nahoru.

Pokud jste film v kině nestihli, můžete to konečně napravit v pohodlí domova a ani vás to nebude stát příliš mnoho peněz. M3gan sice svůj úchvatný vraždící taneček ještě nepředvádí na SVODech jako Netflix či HBO Max, i v rámci TVODů je ale dostupná za velmi zajímavou sumu. Na iTunes je film dostupný v rámci půjčení za 79 Kč rovnou ve 4K s Dolby Atmos a Dolby Vision. Koupě je pak dostupná za 329 Kč. Alternativou je Google Play, zde ale nákup vyjde na 370 Kč, respektive 94 Kč za půjčení. Třetí variantou je pak půjčení za 79 Kč na O2TV. Nicméně je jasné, že nejvyšší kvalitu dostanete na již zmíněném iTunes, kde je film dostupný s českými titulky.

Zdroj: Rotten Tomatoes

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
Poslední film Clinta Eastwooda je konečně oznámen. Legenda se chce loučit maximální kvalitou
16.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Clint Eastwood by se na natáčení filmů mohl sice už dávno vykašlat, on ale i ve svých 92 letech hodlá ještě naposledy usednout za kameru a dopřát nám jeden velký filmový zážitek. Fanoušci westernů ale mají tentokrát smůlu.

Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno
Český Survivor jde do finále. Intriky, zrady a aliance konečně startují naplno
16.04.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Česká verze legendární reality-show Survivor se překlápí do své finální fáze a začíná jít do tuhého. Po sloučení táborů Hrdinů a Rebelů už totiž všichni bojují jen za sebe. To ale neznamená, že se neutváří rozličná spojenectví a někdo nedostane kudlu do zad.

Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
Fenomén Kozub znovu drtí Netflix. Jeho novinku poráží jen krvaví Vikingové
16.04.2023 13:55:00 | Filmové novinky

Štěpán Kozub patří mezi nejpopulárnější herce současnosti a očividně ani nemusí hrát pouze komediální role, aby zaujal velké množství diváků. Důkazem je jeho novinka Spolu, ve které si střihl roli autistického muže.

Nová Hvězdná brána se blíží! Dojít má na film i seriál, ožije i RoboCop, Rocky a další
Nová Hvězdná brána se blíží! Dojít má na film i seriál, ožije i RoboCop, Rocky a další
16.04.2023 13:20:00 | Filmové novinky

Společnost Amazon se podle nových informací deníku Deadline konečně prohrabala zásobami studia MGM a rozhodla o tom, které filmové a seriálové hity dostanou novou šanci na život. Slavit mohou fanoušci Hvězdné brány, RoboCopa, ale i dalších populárních značek.