FB pixel TP pixel
Mission: Impossible 7 na Netflixu v Česku nebude. Dostane exkluzivní uvedení © Paramount Pictures

Mission: Impossible 7 na Netflixu v Česku nebude. Dostane exkluzivní uvedení

Mission: Impossible s podtitulem Odplata konečně míří online v rámci předplatného. Pro uživatele Netflixu a dalších SVOD streamovacích služeb však přichází smutná zpráva, že titul bude exkluzivně dostupný pouze na jediné platformě. Titul však bude dále dostupný ke koupi v rámci TVODu.

Filmové novinky

Jeden z největších filmů loňského roku, akční jízda Mission: Impossible Odplata konečně míří online za předplatné. A to již se změněným názvem, kdy zmizelo označení První část. Chystané pokračování Odplata - Druhá část totiž nakonec získá nový název, aby se titul více odlišil od svého předchůdce. První díl Odplaty byl v kinech bohužel komerčním zklamáním, když utržil globálně jen 568 milionů dolarů, zatímco snímek Mission: Impossible - Fallout končil jízdu kinosály s 800 miliony dolarů. Jedním z důvodů selhání filmu v kinodistribuci mělo být termínové zařazení Mission: Impossible mezi filmy Barbie a Oppenheimer, kdy druhý jmenovaný sebral Ethanu Huntovi veškeré IMAX sály. Tom Cruise měl být natolik rozlícený, že posléze podepsal vývoj nových filmů a franšíz ve studiu Warner Bros.

Mission: Impossible - Odplata dorazí již 9. února na službu SkyShowtime, která spadá pod společné snažení studií Universal a Paramount. Tisková zpráva přitom potvrzuje, že Odplata nebude v rámci SVODů dostupná nikde jinde a uvedení bude exkluzivní pouze na této platformě. Stejně jako v případě filmů Babylon, Rychle a zběsile 10, Super Mario Bros. ve filmu a Transformers: Probuzení monster. Titul bude samozřejmě dále dostupný na TVOD platformách jako Apple TV, Google Play, O2TV, Rakuten, zde je však nutné platit za individuální zapůjčení či zakoupení, titul nelze mít v rámci předplatného.

Osmá Mission: Impossible se stále natáčí a do kin dorazí v roce 2025.

Zdroj: Paramount Pictures / TZ Skyshowtime

Oblíbený MasterChef si dá na Nově pauzu. Televize zkusí drsnější formát
Oblíbený MasterChef si dá na Nově pauzu. Televize zkusí drsnější formát
01.02.2024 18:40:00 | Filmové novinky

Televize Nova si dá na chvíli pauzu od extrémně populární a diváky milované kulinářské reality show MasterChef. Fanoušci kuchařských show ale nemusí smutnit, Nova se vrhne do nového a drsnějšího formátu.

Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity
Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity
01.02.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix letos tradičně přichází s velkým trailerem, který odhaluje největší chystané seriálové i filmové novinky, jež nás čekají v roce 2024. Traileru tentokrát chybí data uvedení a ani není kdovíjak kreativní jako když se představoval například akčňák Gray Man. Svou funkci však přesto plní dokonale. A dojde i na první záběry z očekávaných hitů.

Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
01.02.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci svého velkého odhalení největších hitů pro rok 2024 ukázal i očekávané první záběry z chystaného pokračování seriálu Hra na oliheň. Tvůrce slibuje svou vlastní cestu a nikoli naplňování očekávání diváků.

Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
31.01.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Čerstvé výsledky sledovanosti Netflixu přináší pro streamovací službu skvělé zprávy. Sci-fi Nech svět světem se stala jedním z historicky nejsledovanějších filmů v historii platformy, seriálová novinka je pak jedním z největších úspěchů za poslední měsíce.