FB pixel TP pixel
Dystopické sci-fi s roboty i epická fantasy. Netflix láká v traileru na největší únorové hity © Netflix

Dystopické sci-fi s roboty i epická fantasy. Netflix láká v traileru na největší únorové hity

Netflix ve své únorové upoutávce láká na nejzajímavější novinky měsíce. Těšit se můžeme na akční sci-fi, romantické komedie nebo nový rodinný animák od studia Dreamworks. Největším hitem bude ale určitě hraná verze fantasy Avatar: Legenda o Aangovi.

Filmové novinky

Největší placená streamovací služba Netflix představila v únorovém traileru 7 novinek, které by neměli její zákazníci minout. Hned 2. února se můžeme těšit na animák Orion a tma, za nímž stojí věhlasné studio Dreamworks (Shrek, Jak vycvičit draka). V novince budeme sledovat bojácného chlapce Oriona, kterému Tma pomůže překonat strach a vezme ho na velkolepou noční cestu. 8. února pak vstoupí do katalogu streamera britská romantická minisérie Jeden den, která vypráví příběh Emmy a Dextera, kteří se sejdou po promoci na univerzitě a stráví spolu noc. Ráno se každý vydá vlastní cestou, ale jejich osudy zůstanou navždy svázané. My tak budeme sledovat jejich komplikované vztahy a životní rozhodnutí po dobu 20 let vždy jeden den v roce. Oblíbená reality show Láska je slepá se vrací s 6. řadou symbolicky 14. února na Valentýna, aby divákům přinesla další porci emocí, romantiky a nečekaných zvratů.

Ve stejný den pak dorazí i romantická komedie Hráčky, v níž se newyorská novinářka Mack nečekaně zamiluje do muže, jenž měl být původně jen součástí seznamovací hry. V hlavních rolích uvidíme Ginu Rodriguez a Lucifera Toma Ellise. Nejočekávanější únorovou novinkou je bezesporu hraná verze populárního fantasy animáku Avatar: Legenda o Aangovi, která dorazí 22. února. Ve velkolepé trikové podívané budeme sledovat příběh chlapce Aanga, který se musí postupně naučit ovládat všechny elementy, aby zastavil zlotřilého vladaře Národa ohně. Týž den vychází i 6. řada dokumentární série Formule 1: Touha po vítězství, která opět nabídne exkluzivní záběry a rozhovory z nejnovější sezóny Formule 1.

Závěr měsíce patří premiéře druhé části akčního sci-fi Code 8 Part II, který navazuje na snímek z roku 2019. V pokračování budeme sledovat bývalého vězně, který se spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. Do upoutávky se už nevešlo oznámení, že z HBO dorazí všechy tři řady akcí nabitého dramatu Bojovník, těšit se také můžeme na adaptaci videohry Uncharted s Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem, na třetí díl Jurského světa nebo na o 11 minut delší rozšířenou verzi posledního Spidermana s podtitulem Bez domova.

Zdroj: Netflix

Mission: Impossible 7 na Netflixu v Česku nebude. Dostane exkluzivní uvedení
Mission: Impossible 7 na Netflixu v Česku nebude. Dostane exkluzivní uvedení
01.02.2024 19:40:00 | Filmové novinky

Mission: Impossible s podtitulem Odplata konečně míří online v rámci předplatného. Pro uživatele Netflixu a dalších SVOD streamovacích služeb však přichází smutná zpráva, že titul bude exkluzivně dostupný pouze na jediné platformě. Titul však bude dále dostupný ke koupi v rámci TVODu.

Oblíbený MasterChef si dá na Nově pauzu. Televize zkusí drsnější formát
Oblíbený MasterChef si dá na Nově pauzu. Televize zkusí drsnější formát
01.02.2024 18:40:00 | Filmové novinky

Televize Nova si dá na chvíli pauzu od extrémně populární a diváky milované kulinářské reality show MasterChef. Fanoušci kuchařských show ale nemusí smutnit, Nova se vrhne do nového a drsnějšího formátu.

Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity
Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity
01.02.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix letos tradičně přichází s velkým trailerem, který odhaluje největší chystané seriálové i filmové novinky, jež nás čekají v roce 2024. Traileru tentokrát chybí data uvedení a ani není kdovíjak kreativní jako když se představoval například akčňák Gray Man. Svou funkci však přesto plní dokonale. A dojde i na první záběry z očekávaných hitů.

Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
01.02.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci svého velkého odhalení největších hitů pro rok 2024 ukázal i očekávané první záběry z chystaného pokračování seriálu Hra na oliheň. Tvůrce slibuje svou vlastní cestu a nikoli naplňování očekávání diváků.