FB pixel TP pixel
Nový Vetřelec kašle na digitální bordel. Odhalené záběry ohromily realistickým hororem © 20th Century Studios

Nový Vetřelec kašle na digitální bordel. Odhalené záběry ohromily realistickým hororem

Po uhrančivém teaseru k očekávanému restartu vetřelčí série v režii Fedeho Alvareze, byly ukázány nové záběry snímku Vetřelec: Romulus na CinemaConu v Las Vegas. Diváci ocenili praktické efekty a hutnou atmosféru vyvolávající intenzivní zážitek.

Filmové novinky

Před několika týdny byl odhalen první navnazující teaser k chystanému restartu Vetřelce, který ponese podtitul Romulus. Režie snímku se ujal Fede Álvarez, který má na svědomí remake hororové klasiky Lesní duch, a v hlavní roli bojovnice proti xenomorfům se představí pětadvacetiletá Cailee Spaeny (Pacific Rim: Povstání). Na právě proběhlém CinemaConu, což je největší a nejdůležitější setkání majitelů kin z celého světa, byly studiem Disney představeny nové záběry z chystaného snímku. Vetřelec: Romulus, který se časově odehrává mezi nejlepšími filmy série – prvním Vetřelcem a jeho přímým pokračováním Vetřelci – zaujal diváky oldschoolovými praktickými efekty, které odkazují na slavné časy série a slibují skutečně děsivý zážitek. Potvrdila se tak informace o zapojení původního týmu z Cameronových Vetřelců, který oživil tradiční design xenomorfů.

Zveřejněné záběry na CinemaConu ukázaly skupinu členů posádky na opuštěné vesmírné stanici čelící noční můře. Rozbité chodby, zničený android a blikající červená světla vytvořily pozvolnou děsivou atmosféru. Napětí se stupňovalo, když byla posádka oddělena zamčenými dveřmi a ze stěn vyrazil roj facehuggerů, který stáhl jednoho člena skupiny pod vodu. Poté byly ukázány následky první scény – postava hrající Aileen Wu zažívá děsivé hrudní zrození xenomorfa doprovázené stříkající krví. Toto vyobrazení zapůsobilo na diváky, i díky realistickému vyobrazení, děsivě. Důraz na praktické efekty a fyzické rekvizity tak přidal na autentičnosti a hororové atmosféře. Film se prý odvrací od přehnaného použití CGI a slibuje intenzivní divácký zážitek. Vetřelec: Romulus se oproti původním předpokladům naštěstí dočká i uvedení v kinech. V Česku se jej dočkáme již 15. srpna

Zdroj: Slashfilm

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nejromantičtější seriál Netflixu odhalil trailer 3. řady. Bridgertonovi budou rozděleni
Nejromantičtější seriál Netflixu odhalil trailer 3. řady. Bridgertonovi budou rozděleni
11.04.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Po dvou sezónách touhy a nedorozumění se Colin (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan) konečně dočkají překročení friendzóny. Anebo ne? Zdá se, že cesta za láskou bude zase jednou pořádně strastiplná a komplikovaná.

Únos do alternativní reality odstartuje noční můru. Trailer nového sci-fi thrilleru vypadá skvěle
Únos do alternativní reality odstartuje noční můru. Trailer nového sci-fi thrilleru vypadá skvěle
11.04.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Joel Edgerton a Jennifer Connelly jsou hvězdami chystaného sci-fi seriálu Temná hmota, který diváky zavede do světa nekonečného množství alternativních realit. Z těch se pokusí vrátit vědec, kterého do jiné reality zavedla jeho vlastní alternativní verze.

Nejlepší sci-fi roku míří online. Dorazí s hromadou bonusů a tučnou cenou
Nejlepší sci-fi roku míří online. Dorazí s hromadou bonusů a tučnou cenou
11.04.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Písečný sci-fi velkofilm Duna: Část druhá s Timothée Chalametem a Zendayou si již brzy budeme moci pustit v našich obývácích. Nejvýdělečnější film tohoto roku navíc dorazí i s kupou bonusů.

Nejlepší apokalypsa od The Last of Us. Sci-fi Fallout naprosto nadchla kritiky
Nejlepší apokalypsa od The Last of Us. Sci-fi Fallout naprosto nadchla kritiky
10.04.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Již dnes má v USA premiéru nový sci-fi seriál Fallout, který vychází z populární série RPG videoher. Novinku už měli možnost vidět recenzenti, a tak se do éteru hrnou první recenze. A zdá se, že nás čeká ohromná post-apokalyptická pecka, která tu nebyla od fenoménu The Last of Us. Herní adaptace zažívají velké obrození.