FB pixel TP pixel
Nedělní Prima bída. Psí komedii zničily nové kriminálky © TV Nova / Voyo

Nedělní Prima bída. Psí komedii zničily nové kriminálky

Televize Prima minulý týden ve spěchu dovysílala divácky neúspěšný seriál Vytoč mého agenta, který v programu nahradila českými komediemi. Jako první dorazila psí romantika s Berenikou Kohoutovou. Ani ta ale proti konkurenci neuspěla.

České novinky

Televize Prima má po neúspěšné jarní sezóně rozhodně o čem přemýšlet, zatím se ale nezdá, že by měla v blízké době zopakovat úspěch svého politického vztahového drama Sedm schodů k moci. Minulý týden televize urychleně odvysílala poslední dva díly seriálu Vytoč mého agenta, který divácky zničil především fenomén Iveta na Nově, ani nově nasazená romantická komedie Řekni to psem s Berenikou Kohoutovou ale zrovna nezářila.

Není se moc čemu divit, když Prima dva roky starou komedii nasadila do boje proti kriminálkám konkurence. Nova po odvysílání dvou řad Ivety vsadila na nové epizody seriálu Odznak Vysočina a obratem urvala první místo s téměř milionem diváků. Opět se potvrzuje, že návrat populárních značek či obecně příchod serióznějšího kriminálního obsahu na diváky funguje a mnohdy dokonce odláká pár diváků od konkurence. Krimi Vedlejší produkt na ČT totiž ještě minulý týden přepočítávala sledovanost dalece přes milion, tentokrát už si sáhla jen na 928 000 diváků. Přesto jde v případě trojdílné minisérie Petera Bebjaka o velký úspěch.

Dominanci kriminálek potvrdily i reprízy Kriminálky Anděl, jež jsou v neděli večer stálicí. Stále je sleduje přes 600 000 diváků. V rámci večerního žebříčku se před primáckou komedii Řekni to psem (340 000 diváků) dostal ještě publicistický pořad na ČT1 168 hodin.

Zdroj: Mediaguru / Česká televize / TV Nova / Voyo / FTV Prima

Pondělní fiasko Primy končí. Televize vrací do vysílání seriálové hity
Pondělní fiasko Primy končí. Televize vrací do vysílání seriálové hity
10.05.2024 15:50:00 | České novinky

Televize Prima už se pomalu chystá na obměnu pondělního programového schématu. Do dvou týdnů totiž skončí jeden z jejích jarních propadáků Lež na pláži. Ten nahradí seriálový hit z minipivovaru. Televize vsadí i na novou řadu Dvojky na zabití.

Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové
Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové
06.05.2024 15:10:00 | České novinky

Tak to byla jízda. Televize Nova finále druhé řady Ivety rozhodně nepodcenila a divákům nadělila ještě triptych dokumentů o zesnulé Ivetě Bartošové, které dokonale ovládly nedělní večer. Přesto Nova jedničkou večera není.

Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
05.05.2024 15:45:00 | České novinky

Ačkoli se televizi Prima jarní sezóna příliš nepovedla, zdá se, že se konečně začíná blýskat na trochu lepší časy. Televizi v rámci sobotního vysílání výrazně pomohlo, že se zbavila Zdeňka Pohlreicha a vsadila na osvědčenou kriminálku Polda.

Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
30.04.2024 15:30:00 | České novinky

Televizi Prima došla trpělivost s dalším neúspěšným projektem a definitivně tak potvrzuje katastrofální jarní nabídku, v níž televizi vyšlo snad jen nasazení premiérových epizod seriálu Polda. Prima v uplynulých týdnech neúspěšně nasadila reality show se Zdeňkem Pohlreichem Česko na grilu, pohořela i se Lží na pláži a neuspěla ani s převzatým formátem z Netflixu.