FB pixel TP pixel
Fenomenální Oppenheimer míří konečně online! Dorazí po 4 měsících v kinech © Universal Pictures

Fenomenální Oppenheimer míří konečně online! Dorazí po 4 měsících v kinech

Fanoušci Oppenheimera pozor. Pokud se těšíte, že si pustíte toto monumentální drama Christophera Nolana z tepla domova, máme pro vás dobrou zprávu. Universal právě prozradil datum uvedení filmu online a na fyzických nosičích.

Filmové novinky

Divoká jízda Oppenheimera světovými kiny a zejména IMAXy pomalu končí a je na čase, aby film Christophera Nolana konečně dorazil i do našich obýváků. Drama o otci atomové bomby, jehož tržby z kin se dosud zastavily na ohromujících 942 milionech dolarů, již má stanoveno datum, kdy si jej mohou fanoušci zakoupit ve fyzické kopii nebo streamovat na PVOD platformách jako Google Play, iTunes či Rakuten. Online, na 4K UHD, Blu-ray a DVD nosičích bude Oppenheimer dostupný od 21. listopadu, kdy uplynou přesně čtyři měsíce od jeho kinopremiéry.

V nejvýdělečnějším životopisném filmu všech dob hraje Cillian Murphy roli J. Roberta Oppenheimera, teoretického fyzika, který působil jako ředitel projektu Manhattan, jehož úkolem bylo vyvinout a uvést do praxe zbraň hromadného ničení, a definitivně ukončit druhou světovou válku. Vedle něj si ve filmu zahrály hvězdy jako Matt Damon, Robert Downey Jr., Emily Blunt či Florence Pugh. Diváci na filmu ocenili pohlcující filmařinu, kameru Hoyta van Hoytemy, práci na praktických efektech, výborný casting i dokonalý zvuk.

Zdroj: Collider

Netflix chce herní fenomén Grand Theft Auto
Netflix chce herní fenomén Grand Theft Auto
17.10.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Podle The Wall Street Journal Netflix jedná o přivedení jedné z nejpopulárnějších herních sérií na svou streamovací platformu. Grand Theft Auto by bylo pro streamera vstupem do velkého světa.

Zrušený Top Gear je noční můrou BBC. Za tragickou nehodu tvrdě zaplatí
Zrušený Top Gear je noční můrou BBC. Za tragickou nehodu tvrdě zaplatí
17.10.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Motoristický pořad Top Gear patří mezi televizní legendy. V posledních měsících je však pro britskou BBC dokonalou noční můrou. Po tragické nehodě moderátora totiž došlo k rozpuštění štábu a nyní musí stanice sáhnout hodně hluboko do kapsy.

Marvel se řítí do katastrofy. Jeho nová vesmírná sci-fi diváky nezajímá
Marvel se řítí do katastrofy. Jeho nová vesmírná sci-fi diváky nezajímá
17.10.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Již za pár týdnů vstoupí do kin nový komiksový blockbuster Marvels. Poslední tituly Marvelu si nevedly podle očekávání a i u novinky jsou tržební prognózy za úvodní víkend neuspokojivé. Ty pesimistické dokonce mluví o nejhorším startu filmu v historii MCU.

Netflix oživil nejkultovnější komiks dekády. Epický trailer strhl počítadla
Netflix oživil nejkultovnější komiks dekády. Epický trailer strhl počítadla
16.10.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Přesně před dvěma měsíci Netflix zveřejnil první krátký trailer na novou adaptaci komiksu Scott Pilgrim, který získal hranou verzi již před 13 lety. Nová podoba však bude ještě věrnější původní vizi a přitom nabídne stejné obsazení jako film.