FB pixel TP pixel
Za hranicí číhá tajuplná černá díra. Skvělý trailer láká na návrat populární sci-fi © Amazon Studios

Za hranicí číhá tajuplná černá díra. Skvělý trailer láká na návrat populární sci-fi

Před dvěma lety dorazil na streamovací platformu Prime Video vizuálně podmanivý mysteriózní sci-fi western Za hranicí s Joshem Brolinem v hlavní roli. Amazon nyní v traileru plném napětí a tajemství láká na druhou řadu.

Filmové novinky

V roce 2022 na streamovací službě Prime Video od Amazonu debutoval mysteriózní sci-fi western Za hranicí s Joshem Brolinem v hlavní roli. Příběh sleduje majitele ranče Royala Abbotta (Brolin), který se snaží chránit své blízké a majetek před sousední rodinou Tillersonů, kteří projevili zájem o jeho pozemky. Navíc se musí potýkat s nevysvětlitelnou záhadou, když se na jeho pozemku objevila mysteriózní černá díra. Již za měsíc nás čeká druhá řada, na níž Amazon láká téměř tříminutovým trailerem. A podle všeho budeme pokračovat v nastaveném stylu slibujícím další várku napětí a tajemství.

Roy se pokusí přijít na to, co se skrývá za černou dírou a co to znamená pro jeho rodinu, ranč i místní komunitu. Kritici i diváci cenili první řadu pro její originální příběh, navození tajemna, skvělého Brolina, temnou atmosféru a pohlcující sound design. Někteří dokonce za zvolený styl přirovnávali Za hranicí k německému hitu Netflixu Dark. Na druhou stranu mnoho diváků kritizovalo rozvláčné tempo, nepředvídatelné jednání postav a rozpačité žánrové posuny mezi rodinným dramatem a sci-fi mystériem. Vedle Brolina si v Za hranicí zahráli Imogen Poots, Lili Taylor nebo Lewis Pullman. Druhá řada obsahující sedm nových epizod bude na Prime Video dostupná od 16. května.

Zdroj: Prime Video

Reklama
Jeden z nejlepších špionážních seriálů se konečně vrátí. Fanoušci se dočkají po 9 letech
Jeden z nejlepších špionážních seriálů se konečně vrátí. Fanoušci se dočkají po 9 letech
15.04.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Ač si naše srdce získal jako bůh lsti a špatností, mnozí diváci by za svou nejoblíbenější roli Toma Hiddlestona neoznačili Lokiho z marvelovského multiverza, ale tajného agenta Jonathana Pinea ze série Noční recepční.

Zapomeňte na Iron Mana! Downey naprosto září v novém špionážním thrilleru od HBO
Zapomeňte na Iron Mana! Downey naprosto září v novém špionážním thrilleru od HBO
15.04.2024 15:35:00 | Filmové novinky

Na HBO Max je nově k vidění špionážní minisérie Sympatizant s Robertem Downeym Jr. Podle prvních reakcí kritiků bychom si seriál neměli nechat ujít. Těšit se máme na skvělou satiru, komplexní drama a uhrančivý Downeyho výkon.

Z Netflixu dnes zmizí 19 filmů. Končí Gentlemani a brzy i další hity
Z Netflixu dnes zmizí 19 filmů. Končí Gentlemani a brzy i další hity
14.04.2024 14:30:00 | Filmové novinky

S polovinou měsíce z Netflixu pravidelně odchází celá řada akvizičních titulů, tedy snímků, které si Netflix pořídil od hollywoodské konkurence na obvykle půlroční, roční či dvouletou licenci. Pojďme se podívat, které snímky končí již za pár hodin a na které dojde řada v dalších dnech.

Nový thriller Netflixu je obřím průšvihem. Propadák nespasili ani nadšení kritici a diváci
Nový thriller Netflixu je obřím průšvihem. Propadák nespasili ani nadšení kritici a diváci
14.04.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Netflix v minulém týdnu představil jeden z nejkvalitnějších seriálů letošního roku. Jenže kvalita se zase jednou nesetkala se zájmem publika, které dalo přednost papírově „méně náročné zábavě“. Výsledkem je jedno z největších seriálových selhání letošního roku, což je ohromná škoda, protože novinka Ripley stojí za pozornost.