FB pixel TP pixel
Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu © Netflix

Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu

Netflix v nové upoutávce v rámci akce Geeked Week odhalil datum premiéry očekávané sci-fi Problém tří těles. Za novinkou stojí tvůrci Hry o trůny a ukázané záběry rozhodně vypadají zajímavě.

Filmové novinky

Netflix první upoutávku na Problém tří těles odhalil již letos v červnu, nyní však v rámci akce Geeked Week přihřál svou sci-fi polívčičku, když ukázal nejprve krátký sestřih impozantních trikových záběrů a po něm předvedl i jednu ze scén. V té si Jack Rooney (John Bradley) za doprovodu Jin Cheng (Jess Hong) zkouší titulní imerzivní virtuální realitu, která dokáže své hráče zanést do rozličných momentů v historii. Nejprve je uchvácen realismem prostředí, brzy ale pozná, že může také způsobit i pořádnou bolest a šok.

Strhující ukázka virtuální reality

Právě závislost na této skoro až nadpřirozeně působící virtuální realitě je jednou z hlavních částí knižní předlohy spisovatele Liou Cch'-sina, která dohromady vypráví příběh Číňanů, kteří se v rámci tajného vojenského projektu pokoušejí navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi. Třicet let poté začnou na Zemi umírat významní vědci a vznikají sekty, které vybízejí k návratu k přírodě.

Knižní předloha slibovala rozmach Duny smíchaný s akčním spektáklem Dne nezávislosti. Ambice seriálu, za nímž stojí nepříliš oblíbení tvůrci Hry o trůny David Benioff a D.B. Weiss, jsou tudíž opravdu ohromné. Benioff a Weiss seriál napsali a produkovali společně s Alexanderem Woo. Seriál koprodukují mimo jiné režisér Rian Johnson, herečka Rosamund Pike a také společnost Plan B Brada Pitta. Nechybí samozřejmě ani hvězdné obsazení. Kromě již zmíněných herců se objeví i Eiza González, Benedict Wong a také herci ze Hry o trůny John Bradley a Liam Cunningham. Premiéra je stanovena na 21. března 2024.

Zdroj: Netflix / The Verge

Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
12.11.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Čtyři roky po vzniku nenápadného sci-fi Code 8, které se stalo překvapivým hitem Netflixu, konečně přichází pokračování. Slibuje lepší triky, více akce a hlavně přímé navázání na předchozí děj.

Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
10.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

V Hollywoodu sice tento týden oficiálně skončila největší stávka v jeho historii, když se po scenáristech i herci dohodli na nových smlouvách se zástupci hollywoodských studií, plán premiér to ale přesto poškodí. A Disney s Marvelem tak odsouvají řadu projektů. U Kapitána Ameriky 4 se jim to velmi hodí, protože ten se prý vůbec nepovedl.

Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster
Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster
10.11.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Ještě před Hrou na oliheň byl největším jihokorejským hitem Netflixu drsný postapo seriál Sladký domove! z roku 2020. Po třech letech od premiéry konečně přichází druhá řada, na kterou streamer láká atmosférickou upoutávkou plnou monster.

Nejočekávanější fantasy Netflixu odhalena. Trailer Avatara je splněným snem fanoušků
Nejočekávanější fantasy Netflixu odhalena. Trailer Avatara je splněným snem fanoušků
10.11.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix po několika letech čekání konečně na akci Geeked Week představil dlouho očekávaný první trailer na velkolepou hranou adaptaci jedno z nejlepších animovaných seriálů vůbec. Avatar: Legenda o Aangovi tak konečně ožívá a Netflix představuje snad všechny milované postavy.