FB pixel TP pixel
Nejlepší Spider-Man se vrací v bombastickém traileru se stovkami superhrdinů © Sony Pictures

Nejlepší Spider-Man se vrací v bombastickém traileru se stovkami superhrdinů

Miles Morales se vrací ve svém druhém filmu a již za 14 dní se pokusí potvrdit renomé nejlepšího spider-manovského filmu všech dob, který si vydobyl snímek Spider-Man: Paralelní světy. Pokračování má být větší, akčnější, emocionálnější a mnohem narvanější různorodými hrdiny s pavoučími superschopnostmi.

14. 5. 2023 15:00 | Filmové novinky

136 minut maximální spider-manovské zábavy? Vypadá to tak. Nejnovější trailer na animovaný snímek Spider-Man: Napříč paralelními světy, který je pokračováním megahitu Spider-Man: Paralelní světy, dál rozšiřuje fikční svět multivesmírů a představuje více pavoučích hrdinů než kdy dřív. Tentokrát se detailněji ukáže dokonce i ikonická Spider-cat, kterou si mohou hráči videoher pamatovat v nezmutované verzi v herní pecce Spider-Man: Miles Morales.

Hlavní hrdina Miles tentokrát zjistí, že se může stát součástí týmu Spider-Manů, který chrání paralelní světy. Problém však tkví v tom, že každý pavoučí hrdina má společnou tragédii ve svém životě a zdá se, že ta Milesova se právě blíží mílovými kroky. Dokáže hrdina z Brooklynu překonat nástrahy osudu? Snadné to rozhodně mít nebude, protože mexicko-irská varianta Miguel O'Hara nehodlá porušení mnohovesmírů tolerovat a vyšle za Milesem stovky Spider-Manů, kteří mají narušitele systému odchytit. Režírují Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin Thompson, přičemž za produkcí filmu opět stojí mistři nejbláznivějších nápadů, co by v teorii vůbec neměly fungovat, ale v praxi jsou naprosto geniální, Phil Lord a Christopher Miller. V kinech se dočkáme už za 14 dní, tj. 1. června 2023, a tvůrci mají rozhodně co překonávat. Předchozí film je totiž se svými 97 procent pozitivních recenzí na Rotten Tomatoes nejlépe hodnoceným filmem o pavoučím muži všech dob.

Zdroj: Rotten Tomatoes

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO přijde o další seriály. Ruší se lovení démonů i kung fu mlátička
HBO přijde o další seriály. Ruší se lovení démonů i kung fu mlátička
14.05.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Diváci, kteří našli zalíbení v akčním seriálovém rebootu Kung Fu či napínavém nadpřirozeném prequelu Lovci duchů: Winchestorovi, se již bohužel dalších dílů nedočkají. Oba projekty, které jsou k vidění na HBO Max, byly právě zrušeny.

Oscarový doják Velryba s Brendanem Fraserem je konečně online
Oscarový doják Velryba s Brendanem Fraserem je konečně online
12.05.2023 13:03:00 | Filmové novinky

Pokud jsme někomu během letošního oscarového ceremoniálu opravdu drželi palce, byl to Brendan Fraser, který se po letech v ústraní konečně vrátil na výsluní Hollywoodu a dokázal, že je stále miláčkem publika. Jeho dojemnou cestu si nyní můžete vychutnat i legálně online.

Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu
Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu
12.05.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo se snaží neustále přicházet s novými projekty, které mají rozšířit jeho cílovou skupinu diváků. Zatímco aktuálně běží druhá řada seriálu Iveta, Voyo úspěšně zakončilo svůj seriál pro mladší publikum Sex O’Clock, který se podobá netflixovskému hitu Sexuální výchova.

Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
12.05.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejosobitějších režisérů současnosti, Jorgos Lanthimos, popustil uzdu své fantazii a hlásí se s novým filmem, který bude pravděpodobně jednou z nejbizarnějších věcí, které letos v kinech uvidíme.