FB pixel TP pixel
Strážci galaxie 3 odhalují tajná camea. V novém traileru se vrací i Sylvester Stallone © Marvel Studios

Strážci galaxie 3 odhalují tajná camea. V novém traileru se vrací i Sylvester Stallone

Už 4. května se chystají do kin třetí a definitivně poslední Strážci galaxie. A zdá se, že režisér James Gunn hodlá přivést zpět všechny své oblíbence, které nyní odhaluje i nová upoutávka. Jedním z navrátilců je i Sylvester Stallone jako legendární Stakar Ogord.

13. 4. 2023 14:30 | Filmové novinky

Marvel už 4. května uvede společně s Disney do kin třetí a na 99 procent poslední díl série Strážci Galaxie a má se jednat o loučení vskutku velkolepé. Dozvíme se více o Rocketově minulosti a Strážcům se postaví i ultimátní zbraň v podobě Adama Warlocka. Nový trailer jasně naznačuje, že tentokrát jde o skutečně poslední nahrávku, která bude hrát Star-Lordovi v uších, přičemž režisér James Gunn vrací do hry i své oblíbené herce, které v minulosti do Strážců galaxie alespoň na chvíli použil.

Jednou z největších hvězd je Sylvester Stallone, který se opět objeví jako slavný Ravager a v případě komiksů i Strážce galaxie Stakar Ogord, jehož jsme poprvé krátce viděli ve druhém díle. Pokud navíc budete trailer bedlivě sledovat, neujde vám ani výskyt Nathana Filliona. Tentokrát již v jeho lidské podobě. V prvním filmu se objevil alespoň jeho hlas, který propůjčil vězni Klynovi, jenž byl se Star-Lordem a spol. ve vězení.

Zdroj: Collider

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový akčňák Netflixu dál láme rekordy. Netflix oslavuje i tři nečekané hity
Nový akčňák Netflixu dál láme rekordy. Netflix oslavuje i tři nečekané hity
12.04.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Netflix má po delší době konečně pořádné hity a daří se mu nejen v rámci seriálů, ale i filmů, kde má dlouhodobě problémy především s kvalitou. Streamovací služba tak rozhodně nemusí oslavovat jen rekordní sledovanost akční novinky Noční agent, která stále láká diváky ze všech koutů světa.

Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem
Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem
12.04.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Se sympaťákem Jeremym Rennerem to nevypadalo po drsné nehodě s pluhem, která se udála na počátku tohoto roku, vůbec dobře. Představitel Avengera Hawkeye ale ukázal pevnou vůli a nyní se triumfálně objevil na slavnostní premiéře své nové reality show.

Avatar 2 je konečně online! Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Avatar 2 je konečně online! Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
12.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Fanoušci vesmírné Pandory se konečně dočkali. Novinka Jamese Camerona Avatar: The Way of Water je konečně dostupná online a rovnou i v nejlepší možné kvalitě. Fajnšmekři by rozhodně neměli zaváhat.

Hororová fantasy s Joaquinem Phoenixem rozděluje diváky. Recenze mluví o šokující podívané
Hororová fantasy s Joaquinem Phoenixem rozděluje diváky. Recenze mluví o šokující podívané
11.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Již příští týden vstoupí do kin očekávaný komediální horor On se bojí od režisérského talentu Ariho Astera s maniakálním Joaquinem Pheonixem v hlavní roli. První reakce mluví o vyhraněném filmovém zážitku, kterému buď podlehnete, nebo jej rázně odmítnete.