FB pixel TP pixel
Downey Jr. naprosto k nepoznání. Trailer špionážní novinky HBO vypadá skvěle © HBO Max

Downey Jr. naprosto k nepoznání. Trailer špionážní novinky HBO vypadá skvěle

Streamovací služba HBO Max odhalila upoutávku na očekávaný špionážní seriál Sympatizant. Ten jistojistě zaskočí fanoušky herce Roberta Downey Jr. který vypadá v roli stárnoucího agenta naprosto jinak, než jsme zvyklí.

Filmové novinky

Nový špionážní seriál Sympatizant je nejnovějším výtvorem kreativního spojení HBO a společnosti A24, které dříve přineslo seriály jako Irma Vep nebo Euforie. Za seriálem stojí jako režisér legendární Park Chan-wook, tvůrce Oldboye, který pro HBO dříve natočil i jiný špionážní seriál Malá bubenice. V novém seriálu, který dorazí na obrazovky již 14. dubna, se ponoříme hlouběji do špionážních technik vietnamských agentů.

Upoutávka se zaměřuje na příběh tzv. Kapitána, mladého agenta Severního Vietnamu s napůl francouzskými kořeny, který se dokáže infiltrovat do struktur Jižního Vietnamu a postupně získává čím dál lepší informace. Postupně však najde sám sebe rozpolceného a více na straně právě jižní části Vietnamu. Po pádu Sajgonu svou činnost přenáší do USA, kde najde uplatnění mimo jiné jako konspirátor hned několika verzí Roberta Downeyho Jr., který se před kamerou hned několikrát proměňuje tak, že byste v něm Tonyho Starka už rozhodně nepoznali. Upoutávka se vyznačuje hutnou a tísnivou atmosférou a slibuje další osobitý projekt, kterými se chce HBO prezentovat.

Zdroj: Collider / HBO Max

Nová fantasy Netflixu ve videu odhaluje svět plný magie. Fanouškům plní sny po 17 letech
Nová fantasy Netflixu ve videu odhaluje svět plný magie. Fanouškům plní sny po 17 letech
15.02.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Netflix v posledních dnech neuvádí žádnou velkou novinku ze své vlastní stáje a má to velmi dobrý důvod. Cílem je nepřesytit diváky před tím, než 22. února představí svou novou fantasy. Hrané zpracování legendárního Avatara vstoupí na obrazovku Netflixu sedmnáct let po premiéře původního seriálu a konečně nabídne věrnou adaptaci.

Marvel vytáhl nostalgický trumf. Trailer kultovních X-Menů vlévá slzy do očí
Marvel vytáhl nostalgický trumf. Trailer kultovních X-Menů vlévá slzy do očí
15.02.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Marvel po letech čekání konečně odhalil první upoutávku na návrat animovaných X-Menů. Ti se stali kultovní záležitostí v 90. letech, Marvel pak při startu Disney Plus využil příležitosti a značku znovu oživil v původní podobě, která přímo naváže na dřívější události a nabídne 10 nových epizod.

Wednesday čekají ve 2. řadě výrazné změny. Hlavní hvězda prozradila detaily
Wednesday čekají ve 2. řadě výrazné změny. Hlavní hvězda prozradila detaily
15.02.2024 14:55:00 | Filmové novinky

Jenna Ortega, hvězda hororové komedie Wednesday, při předávání cen Emmy prozradila, jakým směrem se bude ubírat chystaná druhá řada netflixovského hitu. Mimo jiné dojde na větší odklon od romantiky.

Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost
Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost
14.02.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Režisér Adam Wingard pokračuje tam, kde v posledním filmu o Godzille a Kongovi skončil. A tentokrát bude jeho nové sci-fi o boji Titánů o špičku potravního řetězce snad ještě bláznivější a divočejší, než kdykoli dříve. Atomová ještěrka a přerostlý primát budou proti sobě mít celou armádu opic.