FB pixel TP pixel
Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále © HBO Max

Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále

Již 5. epizoda hitového krimi seriálu HBO Temný případ se dočkala speciálního uvedení s dvoudenním předstihem. Může za to svátek amerického fotbalu Super Bowl, jemuž se chtějí konkurenční televize raději vyhnout. HBO tak s předstihem láká i na finální epizodu.

Filmové novinky

Už v neděli ve 23:30 českého času začíná přenos nejnovějšího ročníku Super Bowlu, v němž se střetnou Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. A protože svátek amerického fotbalu ve vší pravděpodobnosti zdemoluje sledovanost konkurenčních uvedení ve stejném čase, rozhodlo se HBO k tradičnímu ústupu z vytyčených nedělních pozic a uvedlo 5. epizodu seriálu Temný případ s podtitulem Noční krajina již v pátek večer. A protože v Česku je seriál uváděn s časovým posunem, nové epizody se tuzemští diváci dočkali již v sobotu ráno. Jednalo se o překvapení, protože předčasné uvedení oproti klasické pondělní premiéře nebylo v Česku oznamováno dopředu. Showrunnerka Issa López ještě v průběhu týdne oznamovala na svém Twitteru předčasnou americkou premiéru, sama však přiznávala, že uvedení v dalších regionech nemá od HBO potvrzené.

Šokující události 5. epizody, která nabídne dosud nejdramatičtější finále z uvedených dílů, si tak můžete na HBO Max užít již nyní. 6. epizoda, jež seriál i zakončí, pak bude uvedena v tradičním čase, tedy v pondělí. Spolu s pátou epizodou HBO samozřejmě zveřejnilo i upoutávku na finální část, jež hned v několika prvních vteřinách nabízí potenciální spoilery. Pakliže jste tedy pátý díl ještě neviděli, rozhodně si trailer před zhlédnutím nepouštějte. Upoutávka každopádně slibuje nová odhalení a pořádně mrazivý závěr v útrobách aljašského ledu. Máme se na co těšit.

Zdroj: HBO Max

Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
11.02.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Série o Predátorech bude skutečně pokračovat, a to ve větší míře, než si fanoušci ještě nedávno mysleli. Doposud se totiž mluvilo pouze o pokračování snímku Predátor: Kořist, studio 20th Century Studios ale chystá hned dva filmy. Jeden z minulosti a jeden z budoucnosti.

Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
11.02.2024 13:25:00 | Filmové novinky

Pekařská reality-show České televize Peče celá země je skutečným fenoménem, proti němuž nemají komerční televize žádnou šanci. Dokazují to sobotní čísla sledovanosti, v nichž si gastro jízda pro celou rodinu upekla konkurenci hezky dokřupava.

Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
Aquaman 2 je online po 45 dnech v kinech. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
09.02.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Netrvalo to ani dva měsíce a poslední snímek z aktuálně ukončeného komiksového vesmíru DC je již dostupný online. Vydejte se s Arthurem Currym alias Aquamanem do hlubin oceánu v nejlepší kvalitě.

Největší sci-fi roku odhalilo 5 minut záběrů. Lov písečného červa z Duny vás uhrane
Největší sci-fi roku odhalilo 5 minut záběrů. Lov písečného červa z Duny vás uhrane
09.02.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Marketingová kampaň druhé Duny se s blížící se premiérou stupňuje a nyní studio Warner Bros. odhalilo více než 5 minut záběrů z filmu. Stěžejní je pak pětiminutová pasáž, v níž hlavní hrdina Paul Atreides po tréninku s Fremeny musí dokázat své schopnosti odchytem Shai-Hulud, obávaného písečného červa Arrakisu.