FB pixel TP pixel
Marvel vyhazoval na hodinu: Končí chválený tvůrce X-Menů a Moon Knighta, nikdo to nechápe © Marvel Studios

Marvel vyhazoval na hodinu: Končí chválený tvůrce X-Menů a Moon Knighta, nikdo to nechápe

Již příští týden nás na Disney+ čeká premiéra animovaného seriálu X-Men '97. Jeho tvůrce Beau DeMayo byl ovšem těsně před premiérou nečekaně propuštěn. Překvapeni jsou fanoušci i odborná veřejnost.

Filmové novinky

Ve středu 20. března dorazí na Disney+ očekávaná animovaná série X-Men '97. Před chystanou premiérou ovšem došlo k překvapivému zvratu – tvůrce a výkonný producent seriálu Beau DeMayo byl Disneym náhle propuštěn. DeMayo, který měl jako showrunner a výkonný producent seriál na starosti, se tak nemohl objevit na včerejší slavnostní premiéře a jeho účet na Instagramu, kde fanouškům nabízel náhledy artworků a odpovídal na dotazy fanoušků, byl smazán. Stejně tak byl zrušen DeMayův firemní email u Disneyho a týmu kolem X-Men '97 bylo oznámeno, že se scenárista na dalších řadách seriálu již nebude podílet.

Tento zvrat samozřejmě vyvolává mnoho otázek, zejména když vezmeme v úvahu DeMayovo zapojení do řady marvelovských projektů. Krom zmíněných X-Menů se podílel se na scénáři k seriálu Moon Knight s Oscarem Isaacem a také na nekonečně odkládaném rebootu Bladea s Mahershalou Alim. Krom spolupráce s Disneym se také podílel na prvních dvou řadách netflixovského Zaklínače s Henrym Cavillem nebo na spin-offu Upířích deníků Původní. X-Men '97 bude pokračováním původního seriálu X-Men, vysílaného v letech 1992 až 1996, a naváže na události dřívějšího konce. To vše již za nepřítomnosti Beaua DeMaya, který stihl dodělat 2 řady seriálu. Vše je navíc zahaleno tajemstvím, protože se Disney dosud k vyhazovu konkrétněji nevyjádřil.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Fantastický začátek léta: Vrátí se Rod draka, nejbrutálnější komiksárna a další seriály
Fantastický začátek léta: Vrátí se Rod draka, nejbrutálnější komiksárna a další seriály
14.03.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Pokud máte strach, že nás od června do září čeká další okurková sezóna, nevěšte hlavu. Letošní červen se totiž nese ve znamení velkých seriálových premiér. Podobně jako v loňském roce zasypaly kina velkolepé spektákly jako Spider-Man: Napříč paralelními světy, Mezi živly, Indiana Jones či Flash, zasypou letos už v červnu streamovací služby očekávané seriály.

Megalomanská řežba monster je tady. Godzilla s Kongem válčí o osud Země v pompézním traileru
Megalomanská řežba monster je tady. Godzilla s Kongem válčí o osud Země v pompézním traileru
14.03.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. představilo finální a dosud zaručeně nejvelkolepější trailer na chystaný sci-fi snímek Godzilla x Kong: Nové impérium. V novince, která dorazí do kin již na konci března, spojí obě legendární příšery síly, aby zastavily společného nepřítele z nitra Země. A očividně u toho budou lítat pořádně monstrózní facky.

Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem
Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem
13.03.2024 17:44:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi fanoušky bláznivějších českých komedií, určitě jste koncem minulého roku zaregistrovali novinku Jedeme na teambuilding. Ta v kinech zaujala přes čtvrt milionu diváků a nyní dorazí konečně online přímo na Netflix.

Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
13.03.2024 15:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix představila jeden ze svých největších letních trháků. Opět vsadí na hvězdnou Jennifer Lopez, která streamerovi nahnala spoustu diváků díky thrilleru Matka. Tentokrát však slavná JLo zamíří do vesmíru a bude nahánět zběhlého robota. K úspěšnému splnění mise však bude muset spolupracovat s AI, kterou nenávidí a nedůvěřuje jí.