FB pixel TP pixel
Netflix ovládl další jihokorejský hit. Ve sledovanosti porazí i Zaklínače © Netflix

Netflix ovládl další jihokorejský hit. Ve sledovanosti porazí i Zaklínače

Nový jihokorejský seriál se mezi diváky Netflixu šíří stejně rychle jako zombie virus, o kterém nové drama pojednává. Výkonný ředitel Netflixu, Ted Sarandos, v jednom z rozhovorů prohlásil, že Hra na oliheň byla jen začátek a Jižní Korea je připravena převzít filmový a seriálový svět.

23. 2. 2022 11:00 | Streaming novinky

Hra na oliheň dosáhla nevídaného úspěchu, když po pouhých 28 dnech přesáhla podle měření Netflixu 1,65 miliard hodin streamování. Žádný z podobných hitů Netflixu, jako například Bridgertonovi s 625 miliony hodin či čtvrtá řada Papírového domu s 619 miliony hodin, se tomuto číslu ani nepřiblížil. A nezvládne to ani All of Us are Dead. I když má po 25 dnech krásných 536 milionů hodin, což je výjimečný úspěch.

Čísla sice postupně zpomalila, přesto je nový zombie seriál často skloňovaným tématem na sociálních sítích a minimálně přeskočí například první řadu Zaklínače a jejích 541 milionů hodin sledování. Pokud se tak stane, bude All of Us Are Dead pátým nejsledovanějším seriálem Netflixu všech dob. Mezi neanglickými tituly má již nyní jisté třetí místo za Hrou na oliheň a čtvrtou řadou Papírového domu.

 25 zobrazení  
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Seriál o Boba Fettovi sklízí kritiku, je ale sledovanější než Mandalorian
Seriál o Boba Fettovi sklízí kritiku, je ale sledovanější než Mandalorian
18. 2. 2022 8:00:00 | Streaming novinky

Server Deadline přinesl překvapivou zprávu o sledovanosti seriálu The Book of Boba Fett, jehož první řada vysílaná na kanále Disney+ po sedmi dílech právě skončila.

Daredevil i Star Trek! Máme seznam všech odstraněných seriálů od Netflixu
Daredevil i Star Trek! Máme seznam všech odstraněných seriálů od Netflixu
17. 2. 2022 11:30:00 | Streaming novinky

To, že Netflix pravidelně přichází o licencovaný obsah od poskytovatelů třetích stran, se obecně ví. Věděli jste ale, že přišel i o spoustu originálního obsahu značky Netflix? Pro pořádek jsme proto připravili seznam těchto originálních titulů, které z katalogu Netflixu zmizely.

Netflix v Česku: Začátek roku znovu ovládli i Češi
Netflix v Česku: Začátek roku znovu ovládli i Češi
16. 2. 2022 18:00:00 | Streaming novinky

Češi potvrzují, že lokální Netflix je jim velice nakloněn a opakovaně dosahují na streamovací službě skvělých výsledků. Platí to nejen pro divácky vděčné komedie.

Další rána Netflixu. Paramount roste a útočí Transformery, Sonicem a Halo
Další rána Netflixu. Paramount roste a útočí Transformery, Sonicem a Halo
16. 2. 2022 9:00:00 | Streaming novinky

Máme za sebou další velké reportování úspěchů hollywoodských korporací. Nyní se s čísly vytasila společnost Paramount a předvedla, že hodlá být výrazným hráčem na trhu.