FB pixel TP pixel
Big Brother odhaluje lidská monstra. Po homofobním úvodu znechutil diváky alkoholismus © Voyo / TV Nova

Big Brother odhaluje lidská monstra. Po homofobním úvodu znechutil diváky alkoholismus

Jeden by čekal, že když to někdo ve vile reality show Big Brother již od začátku pořádně rozjede, stane se ihned miláčkem diváků sledujících vše online. Po lehce homofobním úvodu nové verze reality show však přišel druhý šok. Poté, co se soutěžící rozhodli z domu vyštípat divošku s apetitem pro alkohol Kristýnu, jim dali za pravdu i diváci a poslali barmanku domů jako první.

Zajímavosti

Byť by jeden čekal, že barmanka bude schopná alkohol snášet lépe než běžný smrtelník, Kristýnu její „záklopka“ zradila hned první den ve vile. Pití zdarma bylo tak neodolatelné, že se opila takzvaně pod obraz, načež hledala trochu toho živočišného tepla u svého mužského, rovněž opilého kolegy Andreje. Na tom by asi ještě nebylo nic zvláštního a podobným odvazem hned na úvod si Kristýna mohla získat nejednoho fanouška před obrazovkou, zatímco zbytek soutěžících nemělo trochu klidu na spánek.

Večer kamarádi, ráno nepřátelé

Jenže ráno se rozhodla otočit o 180 stupňů, na Andreje ani nepromluvila a ve zpovědnici následně Velkému bratrovi oznámila, že s ním již nadále nechce sdílet prostory domu. Tím řadě diváků již během prvních 48 hodin pobytu naznačila buď jisté mentální problémy, nebo chuť intrikovat na plné obrátky a být chaotickou, neřízenou střelou. Jenže její taktika se se zlou potázala u spolubydlících, hned osm jí po prvním společném dni ve vile označilo za nejvíce nesympatickou soutěžící. Vadilo jim, že moc pije a chce si dělat, co se jí zachce, bez ohledu na pravidla či přání druhých.

Není proto divu, že byla odhlasována jako první potenciální odpadlík ze soutěže. A diváci svým hlasováním neváhali převažující názor ve vile potvrdit. Blondýnka byla ze svého vypadnutí zcela v šoku, a když viděla v sestřihu chování, které ve vile předváděla, neudržela emoce na uzdě a propukla v pláč. „To nejsem já. Nemám slov. Nikdy jsem se takhle neviděla, vypadám strašně namyšleně, a přitom nejsem,“ komentovala šokovaná Kristýna sebe samu na kameře, čímž tak trochu potvrdila domněnky, že své chování i emoce nemá zcela pod kontrolou.

Kristýna dle svých slov selhala

„Kdybych se neznala a viděla tohle, tak bych se vyhodila taky Vypadalo to, jako bych si o sobě myslela, že jsem nejchytřejší na světě, ale fakt nejsem. Jsem normální holka. Vypadnutí z Big Brothera beru jako selhání,“ prohlásila zklamaná Kristýna, která si tak jako první může nechat zajít chuť na 2,5 milionu korun pro vítěze druhé řady reality show. Úplně na závěr ještě neopomněla poslat jednu kudlu směrem do zad Andreje, s nímž propila první večer ve vile, a označit jej jako soutěžícího, kterého by vyřadila ona. Snad se její spolubydlící nyní budou moct v konečně v klidu vyspat.

Zdroj: Autorský text / Voyo

Viteály malého Voldemorta, Křiklanova hůlka a další detaily z Harryho Pottera 6, které jste roky přehlíželi
Viteály malého Voldemorta, Křiklanova hůlka a další detaily z Harryho Pottera 6, které jste roky přehlíželi
19.11.2023 14:00:00 | Zajímavosti

Harry Potter patří mezi klasiky, které si diváci rádi pouští opakovaně. Přesto se v jednotlivých dílech série najdou drobné detaily, kterých jsme si celé roky nedokázali všimnout, i když jsme je měli často de facto pod nosem. Pojďme se podívat na ty z šestého filmu Princ dvojí krve.

Sbohem, Chandlere. Legendární epizody Přátel, které nikdy nedostaneme z hlavy
Sbohem, Chandlere. Legendární epizody Přátel, které nikdy nedostaneme z hlavy
29.10.2023 14:00:00 | Zajímavosti

Smrt představitele Chandlera Binga, Matthewa Perryho, v nás zanechala velkou díru a také nutnou potřebu zopakovat si nejlepší epizody ze seriálu Přátelé. V některých hraje Chandler velkou roli, někdy jen přicmrdává. Vždy je ale podstatnou součástí celé party. Pojďte si nejlepší momenty s Rossem, Rachel, Monicou, Chandlerem, Phoebe a Joeym zopakovat s námi.

Pocta Lupinovi a další skryté detaily z Harryho Pottera 5, které jste roky přehlíželi
Pocta Lupinovi a další skryté detaily z Harryho Pottera 5, které jste roky přehlíželi
27.10.2023 12:00:00 | Zajímavosti

Filmová série Harry Potter dnes patří mezi ty, které si každý fanda kouzelnického světa aspoň jednou ročně pustí. O to působivější je, že všech osm filmů v sobě skrývá nespočet detailů, kterých jste si pravděpodobně nikdy nevšimli. Znáte tyhle z pátého dílu Fénixův řád?

Relikvie smrti a další skryté detaily z Harryho Pottera 4, které jste roky přehlíželi
Relikvie smrti a další skryté detaily z Harryho Pottera 4, které jste roky přehlíželi
03.10.2023 8:00:00 | Zajímavosti

Filmová série Harry Potter dnes patří mezi ty, které si každý fanda kouzelnického světa aspoň jednou ročně pustí. Znáte tyhle skryté detaily ze čtvrtého dílu Ohnivý pohár?