FB pixel TP pixel
Bombastický trailer nového sci-fi Netflixu bere dech. Čeká nás válka kyborgů © Netflix

Bombastický trailer nového sci-fi Netflixu bere dech. Čeká nás válka kyborgů

Netflix jen pár dní po zveřejnění krátké upoutávky na sci-fi novinku JUNG_E představil i plnohodnotný trailer, který masivně sází na velké trikové scény. A výsledek vypadá naprosto fantasticky.

5. 1. 2023 18:50 | Filmové novinky

Jen pár dní po zveřejnění první krátké upoutávky Netflix šlápl do pedálů a ukázal svou sci-fi novinku ČUNG_E v plnohodnotném trailerovém nášupu, který nešetří akcí a ukazuje detaily zápletky. Můžeme tak sledovat ztrátu života hlavní hrdinky a její následné zresuscitování a začlenění do nového výzkumného programu na nezastavitelné kyborgy, kteří se musí postavit vražedným robotům. Za novinkou stojí režisér hororových hitů Vlak do Pusanu a Peklo Yeon Sang-ho, který by měl být zárukou kvalitní zábavy a hlavně dynamické a hravé akce.

Detailní zápletka zní takto: Budeme sledovat výzkumnici umělé inteligence Yun Seo-hyun (Kang Soo-youn), která naklonuje svou matku, legendární žoldnéřku, ve snaze ukončit desetiletí trvající válku, kvůli níž se lidé přesunuli do úkrytů ve vesmíru poté, co byl jejich svět zničen klimatickými změnami. V hlavní úloze robota ČUNG_E se představí herečka Kim-Hyun–joo. Na Netflixu bude JUNG_E k dispozici od 20. ledna 2023.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Ambiciózní sci-fi seriál se vrací ve velkolepém traileru. Točili ho i Češi
Ambiciózní sci-fi seriál se vrací ve velkolepém traileru. Točili ho i Češi
05.01.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky výpravné sci-fi Nadace, určitě vás potěší, že Apple právě vydal novou ukázku ke druhé řadě. Ta opět láká na epický děj s bohatou výpravou a skvělými triky.

Nejdrsnější horor nového roku přichází! Extrémně krvavý trailer nahání husí kůži
Nejdrsnější horor nového roku přichází! Extrémně krvavý trailer nahání husí kůži
04.01.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Od remaku kultovního hororu Sama Raimiho Lesní duch letos uběhne už 10 let, což je nejvyšší čas znovu oprášit Necronomicon a pozlobit pár lidí zákeřným démonem, který se vyžívá v brutalitách. A soudě podle traileru se mají naše žaludky na co těšit.

Jedna z nejlepších komedií roku 2022 dorazila nečekaně brzy online
Jedna z nejlepších komedií roku 2022 dorazila nečekaně brzy online
04.01.2023 18:35:00 | Filmové novinky

Pokud potřebujte k novému roku trochu pozvednout náladu a již jste viděli výtečný Trojúhelník smutku, máme pro vás další tip. Nečekaně se totiž objevila online další ze skvělých komedií posledních měsíců. Tuhle ale řada lidí přehlédla.

Nový seriál je noční můrou pracujících. Z mrazivého traileru vám nebude dobře
Nový seriál je noční můrou pracujících. Z mrazivého traileru vám nebude dobře
04.01.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Milovník charismatických padouchů Christoph Waltz se představuje v roli sociopatického šéfa, který svým zaměstnancům nedá nic zadarmo. A možná jde občas i docela dost za pomyslnou čáru korporátních pravidel.