FB pixel TP pixel
Netflix ukázal trailer nové epické sci-fi řežby. Natočil ji tvůrce geniálního hororu © Netflix

Netflix ukázal trailer nové epické sci-fi řežby. Natočil ji tvůrce geniálního hororu

Již brzy přibude do katalogu Netflixu zajímavě vypadající vysokorozpočtové sci-fi JUNG_E od autora akčního zombie nářezu Vlak do Pusanu Sang-ho Yeona. Streamer na něj láká první zveřejněnou ukázkou.

29. 12. 2022 15:15 | Filmové novinky

Milovníci akčních sci-fi by určitě měli zbystřit, na Netflixu totiž bude za několik týdnů dostupný nový žánrový přírůstek nazvaný JUNG_E. Režie tohoto sci-fi odehrávajícího se ve 22. století se ujal nadějný Sang-ho Yeon, který se proslavil především adrenalinovým zombie nářezem Vlak do Pusanu, který je považovaný za jeden z nejlepších hororů vůbec, či podivuhodným fantasy seriálem z produkce Netflixu Peklo o bytostech z jiného světa, které posílají lidi do pekla.

Ve filmu budeme sledovat výzkumnici umělé inteligence Yun Seo-hyun (Kang Soo-youn), která naklonuje svou matku, legendární žoldnéřku, ve snaze ukončit desetiletí trvající válku, kvůli níž se lidé přesunuli do úkrytů ve vesmíru poté, co byl jejich svět zničen klimatickými změnami. V hlavní úloze robota JUNG_E se představí herečka Kim Hyun–joo. Film s poměrně výživným rozpočtem by měl nabídnout velkolepou akci, dynamické bojové scény a nevšední práci s kamerou. Na Netflixu bude JUNG_E k dispozici od 20. ledna 2023.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejočekávanější sci-fi seriál současnosti odhalil masivní stopáž a velkou změnu
Nejočekávanější sci-fi seriál současnosti odhalil masivní stopáž a velkou změnu
28.12.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Už v lednu dorazí na HBO nejočekávanějších sci-fi seriál roku 2023, ve kterém se vydáme do post-apokalyptické Ameriky zasažené houbovou epidemií. Podle stěžejního tvůrce se ale máme připravit na velké změny oproti herní předloze.

Netflix představil největší lednové novinky. Čekají nás Vikingové i nová fantasy
Netflix představil největší lednové novinky. Čekají nás Vikingové i nová fantasy
28.12.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Netflix chystá pro své předplatitele i na příští rok příval novinek. Na ty nejočekávanější lednové filmy a seriály se nyní můžeme podívat v rytmické upoutávce.

Jak vznikli Vetřelci? Režisér potvrdil legendární historku, které nikdo nevěřil
Jak vznikli Vetřelci? Režisér potvrdil legendární historku, které nikdo nevěřil
27.12.2022 17:45:00 | Filmové novinky

Hollywood je místem, okolo kterého krouží nejrůznější slavné historky. Jednou z nejznámějších a nejčastěji citovaných je ta, jak James Cameron přesvědčil producenty Vetřelce pro svou verzi pokračování s názvem Vetřelci. Režisér nyní snad až příliš neuvěřitelnou povídačku potvrdil.

Ambiciózní horor Netflixu sklízí rozpaky kritiků. Chválu sbírá hvězda Harryho Pottera
Ambiciózní horor Netflixu sklízí rozpaky kritiků. Chválu sbírá hvězda Harryho Pottera
27.12.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Novinka Netflixu Bledé modré oko patří k nejočekávanějším filmům nového roku. Čerstvé recenze ale hovoří jasně. Možná bychom své těšení měli mírnit, protože reakce kritiků mluví o dost rozporuplné podívané.