FB pixel TP pixel
První fotka z Deadpoola 3 plní sny fanoušků. Wolverine má ikonický žlutý kostým © 20th Century Fox

První fotka z Deadpoola 3 plní sny fanoušků. Wolverine má ikonický žlutý kostým

Tak se fanoušci konečně dočkali a 23 let od prvního filmu ze série X-Men dostanou drsňáka Wolverina konečně v ikonickém žlutém kostýmu a nikoliv v černé kombinéze či džínech a tílku. Herec Hugh Jackman první fotku provalil na svém Instagramu.

Filmové novinky

Natáčení třetího Deadpoola oficiálně začalo a zatímco v uplynulých dnech se na fotografiích z placu proháněl pouze Ryan Reynolds, nyní se k němu již přidal i Hugh Jackman, který se po tragickém konci Wolverina ve snímku Logan znovu vrací jako adamantiový drsňák z Kanady. Jackman pak fanoušky dlouho nenapínal a jen několik dní po startu natáčel vložil na svůj Instagram fotografii, která musí potěšit každého milovníka komiksů s mutantími hrdiny. Wolverine se na ní totiž prochází spolu s Deadpoolem nikoli v obvyklém tílku a džínech nebo černé kombinéze, nýbrž v ikonickém žlutomodrém kostýmu.

Nejblíže jsme se k této filmové podobě Wolverina dostali v roce 2013 ve snímku Wolverine, v jehož alternativním závěru, který byl dostupný na fyzických nosičích, Logan dostal od svých japonských přátel kufřík právě s komiksovým kostýmem. Ten měl přitom být inspirován japonskou kulturou a odrážel Wolverinova ducha bojovníka. Trvalo tedy dlouhých deset let od Wolverinova japonského dobrodružství, než si Hugh Jackman novou kombinézu skutečně oblékl. A nutno uznat, že vypadá skvěle. Pokud vše půjde podle plánu, Deadpool 3 vstoupí do kin 2. května 2024 a užvaněný žoldák Wade Wilson se tak oficiálně připojí k sérii, kterou známe jako Marvel Cinematic Universe.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Netflix ruší další sci-fi seriál. Nesplnil očekávání, zakončení se nedočkáme
Netflix ruší další sci-fi seriál. Nesplnil očekávání, zakončení se nedočkáme
10.07.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Seriálový sci-fi thriller odehrávající se v lokacích exotických ostrovů Eden vás vítá byl Netflixem po druhé řadě zrušen. Fanoušci zuří, protože seriál byl zakončen dramatickým cliffhangerem, jehož rozuzlení se nikdy nedočkají.

Historický spektákl, který už se netočí. Velkolepý trailer Napoleona bere dech
Historický spektákl, který už se netočí. Velkolepý trailer Napoleona bere dech
10.07.2023 15:53:00 | Filmové novinky

Ridley Scott se po krimi dramatu Klan Gucci vrací k historické epice a servíruje velkolepý příběh vzestupu Napoleona. Ten nejprve uchvátí francouzský trůn a vydá se i ke Slavkovu.

Strážci Galaxie 3 jsou konečně online. Víme, kde si je přehrát v nejlepší kvalitě
Strážci Galaxie 3 jsou konečně online. Víme, kde si je přehrát v nejlepší kvalitě
09.07.2023 13:40:00 | Filmové novinky

Ačkoli si nejnovější marvelovku a zakončení trilogie se Star-Lordem, Rocketem a Grootem můžete stále vychutnat v kině, do setmělého sálu už rozhodně nemusíte. Hitový snímek Strážci Galaxie: Volume 3 je totiž nyní dostupný online.

Tom Cruise prozradil, kdy skončí s Mission: Impossible. Šílenou kaskadéřinu jen tak neopustí
Tom Cruise prozradil, kdy skončí s Mission: Impossible. Šílenou kaskadéřinu jen tak neopustí
07.07.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Pokud jste si mysleli, že jednašedesátiletý Tom Cruise opustí po chystaném dvojfilmu fyzicky náročnou roli agenta Ethana Hunta, jste na omylu. V posledním rozhovoru herec prohlásil, že plány má na několik let ještě jasně dané a vyhlíží legendárního Harrisona Forda.