FB pixel TP pixel
Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí? © Netflix

Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí?

Filmtoro existuje už šest a půl roku, naposledy jsme větší dávku novinek v novém designu přinesli téměř před třemi lety. Se startem roku 2022 jsme pro vás připravili osvěžení stávající verze a také 10 novinek či vylepšení.

3. 1. 2022 7:00 | Blog

Tmavý/světlý design

Přepínání světlého a tmavého designu jsme měli už v předchozí verzi webu, nyní je však změna zásadnější, protože tmavá varianta je ta první. Kinosály, design streamovacích služeb či atmosféra vašeho obýváku doma, to vše je obvykle tmavé, aby tak obraz u filmů a seriálů lépe vynikl. Šli jsme stejnou cestou, a tak je Filmtoro nově tmavé. Design si však můžete změnit, buď po dobu vaši návštěvy přepínačem v patičce každé stránky, nebo po registraci či přihlášení trvale ve vašem profilu.

Nejpopulárnější služby

Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí? © Filmtoro

Na hlavní stránce jste dříve viděli jen kalendář všech hlavních novinek na streamovacích službách, nyní zde najdete výběr toho nejdůležitějšího a nejzajímavějšího z pěti nejoblíbenějších služeb (Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, iTunes a Google Play). Rychleji se také dostanete ke kompletním přehledům nových, nejlepších, očekávaných či končících novinek na dané službě.

Hodnocení a doporučení

Palcovat nahoru a dolů či přidávat do oblíbených můžete nyní ještě rychleji v přehledech či detailech filmů, u každé možnosti také hned vidíte, jak je populární mezi ostatními uživateli. Vrátili jsme také doporučování filmů pro přihlášené, které nyní najdete opět i na hlavní stránce a ukazuje vám podle vašich minulých hodnocení ty nejzajímavější tipy. Ve vašem profilu si můžete nastavit svoje oblíbené streamovací služby a mít tak doporučování ještě víc na míru.

Streamovací služby

Nabídka streamovacích služeb zatím zůstává stejná, ale poslední týdny jsme hodně mrkli na nabídku menších služeb (Aerovod, Dafilms, Edison, YouTube kanály) a kontrolovali, zda máme všechny novinky. Přidali jsme nové pohádky na Streamu a zařadili novinky z Mall.TV. To samé nás nyní čeká s nabídkou operátorů (T-Mobile, Vodafone). Zatím váháme, zda do nabídky přidat další služby, kterým trvale chybí větší česká podpora, i když jsou u nás dostupné (Crunchyroll, Mubi). Dejte vědět, zda vám hodně chybí.

Slovenská nabídka

Ne všude můžeme přidávat a s tím souvisí ještě jedna zpráva pro slovenské fanoušky. Protože zájem o tituly na slovenských webech je minimální a práce s nimi skoro stejná jako pro české, rozhodli jsme se od začátku roku nabízet pouze české půjčovny. Věříme, že si i tak slovenští fanoušci díky podobnosti nabídky u nás vyberou.

Disney+ a HBO MAX

Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí? © Disney+ / Lucasfilm

Už se také připravujeme na spuštění HBO MAX (únor 2022) a Disney+ (červen 2022) v Česku, část nabídky Disney+ už má dokonce české titulky či český dabing. V nových sekcích si už nyní můžete přečíst ty nejdůležitější odpovědi na ty nejzákladnější otázky.

Nové hledání

Hlavní navigace a hledání je nyní jednodušší a rychlejší na ovládání. Už není potřeba při změně půjčovny znovu potvrzovat, ty nejpopulárnější filtry (pořady, Čeština, řazení) jsme vytáhli nahoru, další najdete na jedno kliknutí. Výsledky se aktualizují bez obnovení stránky a budou lépe dostupné i pro prohlížení na mobilu. Je také možné vyhledávat v několika službách, žánrech či dalších filtrech zároveň.

Právě v kinech

Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí? © Sony Pictures / Filmtoro

Rádi koukáme na filmy nejen online, ale také v kinech. Proto jsme přidali do detailu každého filmu odkazy na časy, kdy aktuální pecky hrají v multikinech. Rychle tak uvidíte, kam z trojice Cinestar, Cinema City či Premiere Cinemas zajít a co víc, podobně jako u streamování vás odkaz zavede přímo na koupení vstupenky pro daný film v daný čas v daném kině.

Reklamy a cookies

Víme, že vaše nejčastější kritika padá na to, že je web plný reklam. Rádi bychom znali lepší způsob, jak vydělat na provoz webu, ale zatím jsme lepší nenašli. Google umisťuje reklamy sám a my tak často nemáme možnost příliš ovlivnit velikost, pozici či obsah inzerátu. Přicházíme však s trvalou novinkou pro všechny uživatele; pokud se registrujete a zůstanete přihlášeni, všechny reklamy vám vypneme. Co ale neovlivníme, jsou cookie oznámení. Od 1. ledna 2022 platí nové nařízení, které má vaše osobní data ještě více chránit, proto se nelekněte množství nových hlášek vyžadujících váš souhlas.

Plugin

Náš plugin, který vám na filmových databázích ukáže, kde je film či seriál dostupný, stále pravidelně napojujeme na nejnovější tituly, takže se nemusíte bát, že by vám unikly ty největší novinky, i když zrovna na našem webu nebrouzdáte. V nejbližších týdnech vám navíc u pluginu nabídneme ještě jedno masivní vylepšení. Těšte se!


 3 zobrazení  
Tomáš Vyskočil
Svůj první filmový web spustil už v roce 1999. Od té doby si uvědomil, že nebude dělat nic jiného než psát o filmech na internet. A tak založil a spustil FilmPub, první velký filmový magazín. O pár let později přešel na seriály a pro pár fanoušků spustil Lost.cz. Protože těch fandů bylo najednou dost, rozhodl se spustit i další weby a tak vznikla Edna.cz. Mezitím pracoval a psal třeba pro Premiere, DiViDi a další filmové časopisy. Když mu kamarádi před pár lety říkali, že stahují pirátské filmy, protože u nás není nabídka, tak si jeden víkend sedl, naprogramoval skript, který stáhl všechny dostupné nabídky u nás a tak vzniklo Filmtoro. Filmy a seriály už neopustí, protože filmy a seriály nikdy neopustily jeho.
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty!
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty!
24. 9. 2021 7:00:00 | Blog

Děkujeme! Po roce jsme se opět dostali do finálového kola hlasování o nejlepší weby českého internetu. A to díky vám, fanouškům a čtenářům našeho webu. Hlasování teď vstupuje do závěrečné fáze a pomoci nám vyhrát může jen a jen vaše přízeň.

Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
25. 9. 2020 9:00:00 | Blog

Ano, už je to tak, Filmtoro opět postoupilo do finálního hlasování o nejlepší české weby. O Křišťálovou lupu se ucházíme už potřetí a jak se říká - do třetice všeho dobrého i zlého! Pomůžete nám ji vyhrát? Podívejte se jak.

Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
5. 4. 2020 15:00:00 | Blog

Už několik měsíců pro vás přinášíme ty nejnovější tipy na filmy a seriály také ve videích a podcastech. Vidíme, že se vám líbí, a proto jich pro vás rádi uděláme víc. Ale potřebujeme také vaši podporu - ideálně prostřednictvím Patreonu.

Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
10. 3. 2020 12:00:00 | Blog

Zatímco u nových filmů v kinech či televizního programu je dnes jednoduché dohledat přehled novinek i na několik měsíců dopředu, u online premiér je mnohem těžší udržet si přehled. Proto jsme připravili jednoduchý kalendář, který vám pomůže se zorientovat v novinkách všech hlavních streamovacích služeb.