FB pixel TP pixel
Kyblík popcornu jako sexuální pomůcka? Geniální video paroduje stupidní nápad Duny 2 © Warner Bros.

Kyblík popcornu jako sexuální pomůcka? Geniální video paroduje stupidní nápad Duny 2

Speciální merchandising pro kina k velkým filmovým událostem rozhodně není ničím novým. V případě očekávaného sci-fi spektáklu Duna 2 se však americký řetězec AMC nechal trochu unést. A jeho nápad na červí kyblík s popcornem už dostal geniální parodii.

Filmové novinky

Někdy se imaginace marketérů skutečně utrhne ze řetězu. A co může na začátku znít jako brilantní nápad, se může velmi rychle proměnit v noční můru. Své o tom nyní ví i řetězec kin AMC, který je známý vytvářením tématických kyblíků s popcornem k velkým premiérám. Jenže zatímco hlava Ant-Mana nebo vozový park Barbie slavili úspěch, nápad na červí kyblík ve stylu sci-fi hitu Duna se marketingovému týmu rychle vymstil. Obyčejný kyblík vypadá tak, že je jako jeho víko vylisovaná poušť, z níž vystupuje ikonický červ z planety Arrakis. Na papíře to zní skvěle, jenže provedení také připomíná tak trochu ženské genitálie.

Parodie přišla brzy

Jako první si podivného výtvoru všiml content creator na YouTube Cris Parker, brzy se však začaly obrázky kyblíků na popcorn ve stylu filmu Duna: Část druhá šířit internetem doslova jako lavina. Zatímco někteří uživatelé sociální sítí se pozastavovali nad tím, jak mizerně půjde z podobného kyblíku nabírat popcorn holou rukou (ruku musíte prostrčit skrze ústí červa a jeho „zuby“), valná část komentářů kyblík bez ostychu označila za poněkud legrační sexuální pomůcku.

A trvalo jen pár dní, než se příležitosti chopil satirický pořad Saturday Night Live, který pro epizodu s herečkou Ayo Edebiri připravil hudební skeč, jenž vypráví o chlapcích a dívkách ze střední školy, kteří si chtějí užít první sex a hodlají využít absence rodičů. Místo lidských partnerů však svou sexualitu hodlají objevovat právě s kyblíkem druhé Duny. Výsledek je třeskutě vtipný a jak je u SNL typické, navzdory krátkému času na přípravu i řemeslně dokonale zvládnutý. Dobře si promasírujte bránice, díky videu výše dostanou pořádně zabrat. Studio Warner Bros. tak dostává extra porci propagace a nemusí udělat vesměs vůbec nic.

Zdroj: SNL / Kotaku

Nečekaný sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer odhaluje dystopický akčňák s robotickými psy
Nečekaný sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer odhaluje dystopický akčňák s robotickými psy
04.02.2024 15:25:00 | Filmové novinky

Nenápadné sci-fi Code 8 se stalo na Netflixu nečekaným hitem a nyní streamovací obr uvede pokračování, na něž se čekalo přes 4 roky. Dystopická podívaná z nedaleké budoucnosti ukazuje krutý svět, v němž je superhrdinská menšina naháněna robotickou armádou. Snímek je metaforou perzekucí reálného světa proti zástupcům minorit.

Hvězda Rockyho a Predátora nečekaně zemřela. Carl Weathers naposledy zářil v Mandalorianovi
Hvězda Rockyho a Predátora nečekaně zemřela. Carl Weathers naposledy zářil v Mandalorianovi
02.02.2024 22:30:00 | Filmové novinky

Diváci ho mohli naposledy vidět jako polepšeného žoldáka v seriálu Mandalorian. Akční ikona Carl Weathers se však nejvíce proslavila ve filmech o Rockym a Predátorovi. Úmrtí herce nikdo nečekal.

Zapomeňte na Pitta a Jolie. Noví Pan a paní Smithovi patří mezi nejlepší seriály roku
Zapomeňte na Pitta a Jolie. Noví Pan a paní Smithovi patří mezi nejlepší seriály roku
02.02.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Nová seriálová verze Pan a paní Smithovi je již dostupná online a oproti očekávání jsou pro diváky dostupné již všechny díly. Důvodů ke sledování je spousta. Recenze totiž slibují jeden z nejlepších zážitků letošního roku z hlediska streamovací nabídky.

Film, který svět neviděl. Režisér Warcraftu točí akční sci-fi s revoluční technologií
Film, který svět neviděl. Režisér Warcraftu točí akční sci-fi s revoluční technologií
02.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Režisér Duncan Jones se zapsal do paměti fanoušků sci-fi díky rafinovaným minimalistickým peckám Moon nebo Zdrojový kód, pak natočil epickou adaptaci herní fantasy Warcraft. Nyní se vrací a jeho nový film slibuje podívanou, kterou zatím nikdo nenatočil.