FB pixel TP pixel
Pokračování nejlepšího akčňáku Netflixu musí počkat. Hlavní hvězda válčí doopravdy © Netflix

Pokračování nejlepšího akčňáku Netflixu musí počkat. Hlavní hvězda válčí doopravdy

Lior Raz, hvězda izraelského seriálu Fauda, který je k vidění na Netflixu, se po útocích Hamásu vrací do aktivní služby. Ukázal i video, na němž se skrývá před raketami nepřítele.

Filmové novinky

Izraelské akční krimi Fauda bezesporu patří mezi výstavní klenoty Netflixu. Na této streamovací platformě byla první řada uvedena již v roce 2016 a od té doby se seriál zařadil mezi globálně nejpopulárnější izraelské pořady. Z Liora Raze, který v seriálu hraje bývalého agenta Dorona z protiteroristické jednotky, se stala mezinárodní hvězda. Raz je bývalým vojákem izraelských speciálních jednotek a po nedávných útocích Hamásu v Izraeli se vrátil do aktivní služby. Připojil se tak k dalším členům štábu seriálu a dobrovolníkům, kteří pomáhají v konfliktu.

Raz se vydal na jih pomáhat do bombardovaného města Sderot poblíž pásma Gazy a zveřejnil video, ke kterému napsal: „Vydal jsem se na jih, abych se připojil ke stovkám statečných dobrovolníků Bratrů ve zbrani, kteří neúnavně pomáhali obyvatelstvu na jihu Izraele. Byli jsme vysláni do bombardovaného města Sderot, abychom vyprostili dvě rodiny. Žádný strach!“ V celém Izraeli byla izraelskými obrannými silami zastavena veškerá filmová a televizní produkce. Následně byla uzavřena také kina. „Celý průmysl je uzavřen,“ řekl izraelský režisér Adar Shafran, který působí jako prezident Asociace izraelských televizních a filmových producentů. „Stále jsme v šoku. Po této válce už nic nebude jako dřív, zatím se musíme soustředit jen na přežití.“ Pokud jste se tedy těšili na nedávno oznámenou další řadu Faudy, budete si muset chvíli počkat, až v Pásmu Gazy skončí nejhorší konflikt v oblasti za poslední roky.

Zdroj: IndieWire

Rick se vrací do Živých mrtvých. Nový zombie seriál ukázal krvavý trailer
Rick se vrací do Živých mrtvých. Nový zombie seriál ukázal krvavý trailer
13.10.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Seriálový fenomén The Walking Dead alias Živí mrtví neustále expanduje. Nyní ukázal seriálovou novinku, v níž se vrátí Andrew Lincoln jako stěžejní hrdina hlavní série Rick. A trailer slibuje zombie jatka, která fanoušci milují.

Netflix pláče. Nové české komedie jsou exkluzivně u konkurence
Netflix pláče. Nové české komedie jsou exkluzivně u konkurence
13.10.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Každý rok se v Česku podívá do kin více než padesátka tuzemských titulů a často se jedná o nejúspěšnější snímky roku. Není divu, že je i na streamovacích platformách o české filmy obrovský zájem a získat je pro svou doménu exkluzivně je opravdu kumšt. Dříve si české filmy často uzmul Netflix, ten už má ale vydatnou konkurenci v podobě služby Voyo.

Dvě slova jako klíč: Kontroverzní ezoterická novinka s Duškem míří na Netflix
Dvě slova jako klíč: Kontroverzní ezoterická novinka s Duškem míří na Netflix
13.10.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Snad žádný český film letos v létě tolik nerozproudil mediální vlny jako novinka režiséra Dana Svátka, v níž se vedle Davida Švehlíka objevuje i Jaroslav „rakovina je volba“ Dušek.

Nejkouzelnější film roku přichází. Velkolepý trailer zahřeje u srdce
Nejkouzelnější film roku přichází. Velkolepý trailer zahřeje u srdce
12.10.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. chystá na letošní Vánoce nový příběh o slavném výrobci čokolády Willym Wonkovi. Tentokrát však nepůjde o zpracování Karlíka a továrny na čokoládu, ale příběh, který událostem z pera Roalda Dahla předchází.