FB pixel TP pixel
Válečná sci-fi řežba Halo se vrací. Trailer je plný akce a slibuje omluvu fanouškům © Paramount Plus / SkyShowtime

Válečná sci-fi řežba Halo se vrací. Trailer je plný akce a slibuje omluvu fanouškům

Loňská premiéra sci-fi seriálu Halo byla sice nemálo očekávaná, řadě fanoušků milované herní franšízy ale přinesla i velké zklamání. Akce totiž bylo na výjimky pomálu a hodně se řešila psychologie a minulost sparťanského bojovníka Johna-117, kterého všichni znají spíše jako Master Chiefa. Druhá řada má tuhle slabinu napravit.

Filmové novinky

První řada seriálu Halo byla bůhvíjaká, asi málokdo by ale řekl, že šlo o trefu do černého, která zcela naplnila velká očekávání fanoušků sci-fi a hlavně akční videoherní série, jež se proslavila masivní akcí proti nepřátelským Covenantům. Ačkoli seriál začal solidní porcí akce, postupem času se stal spíše komorní přehlídkou snahy o psychologizaci postavy Johna-117 aka Master Chiefa, přičemž další velká akce dorazila až v závěru první řady. Tvůrci ale slibují, že ve druhé řadě už fandové konečně dostanou to, pro co si přišli již před rokem. Válka s Covenanty je konečně tady.

Služba Paramount Plus (u nás seriál uvádí SkyShowtime) představila na Comic Conu v Brazílii nový trailer, který láká na otevřenou válku s Covenanty, ve které má být Master Chief středobodem válečného úsilí. Ještě aby ne, když jsou to právě Sparťané, kteří si šmejd z vesmíru dokáží dát k snídani. Upoutávka je plná akčních výjevů a slibuje, že hrabání se v Master Chiefově minulosti zůstane tentokrát upozaděno a do popředí se dostane sci-fi řež. Tvůrci navíc slibují, že druhá řada bude mnohem věrnější kánonu hry, přičemž právě odklánění se od předlohy bylo jednou z největších výtek u předchozích epizod. Seriál se má však stále odehrávat v jiné časové linii než hry. Premiéra druhé řady proběhne na Paramount Plus 8. února, zatím není jasné, jestli se ve stejný den dočkáme i na SkyShowtime.

Zdroj: Paramount Plus

Nejbrutálnější seriál současnosti se vrací. Krvavá Banda má nekompromisní trailer
Nejbrutálnější seriál současnosti se vrací. Krvavá Banda má nekompromisní trailer
03.12.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Fanoušci extrémně brutálního seriálu Banda mají v posledních měsících hotové žně. Letos v září se totiž dočkali povedeného spin-offu Gen V, který představil nové lidi vybavené mnohdy děsivými superschopnostmi, a už příští rok se vrátí hlavní seriál, který právě představil nový trailer.

Druhá řada Rodu draka má konečně trailer! Ukazuje ohnivé bitvy, popravy i draky
Druhá řada Rodu draka má konečně trailer! Ukazuje ohnivé bitvy, popravy i draky
02.12.2023 20:10:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka, který rozšiřuje ságu Hry o trůny, je jedním z mála velkých projektů, jež nebyly ovlivněny hollywoodskou stávkou herců a scenáristů. Díky tomu si fanoušci mohou užít první velkolepou upoutávku. Pokračování dorazí již v létě 2024.

Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí
Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí
02.12.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Brazilský Comic Con naděluje fanouškům seriálů nové dárky. Jedním z nich je trailer na očekávané postapokalyptické sci-fi Fallout, jež adaptuje kultovní videohru. Čeká nás nový příběh, který se předlohou inspiruje a dále rozvíjí populární svět po jaderné válce.

Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
01.12.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Už 14. prosince se definitivně uzavře příběh netflixovského Buckinghamského paláce. Sice se nedočkáme úmrtí královny Alžběty II., to ale neznamená, že se obrazně neuzavře jedna velká éra britské monarchie.