FB pixel TP pixel
HBO Max vykládá trumfy! Natočí nový seriál ze světa Harryho Pottera © TMDB

HBO Max vykládá trumfy! Natočí nový seriál ze světa Harryho Pottera

Warneři to, jak vidno, myslí se svou novou streamovací službou vážně. Vedle uvádění svých kinohitů rovnou na HBO Max, se pokusí podchytit i obří fanouškovskou základnu kolem knih a filmů s Harrym Potterem, když pro ně vytvoří nové příběhy z tohoto univerza.

Filmové novinky

Jak právě informoval server The Hollywood Reporter, chystá se nový seriál ze světa Harryho Pottera. Moc bližších informací dosud bohužel nebylo odhaleno, protože je celý projekt v rané fázi vývoje, ale zdroje blízké zmíněnému filmovému serveru prozradily, že proběhlo několik schůzek s potenciálními scenáristy, na kterých se probíraly možné varianty směřování příběhu. Není tak dosud známo, jestli se bude jednat o novou adaptaci knih spisovatelky J.K. Rowling přímo s Harrym Potterem jako studentem v hlavní roli, prozkoumávání jeho dospělého života či zpracování jiných příběhů z tohoto světa.

Je ale jasné, že pokud se projekt schválí, a vypadá to, že Warneři mají velký zájem, bude to ještě nějakou dobu trvat. Žádné tvůrčí jméno totiž dosud k projektu nebylo přiřazeno, ať už se jedná o scenáristy či režiséry. Je jen logické, že se Warneři pokusí dostat na svou streamovací platformu další příběhy s Harrym Potterem. Je to jedna z jeho nejúspěšnějších značek, vždyť filmová série se stále drží mezi nejsledovanějšími pořady ať už se u nás filmy objevily na Netflixu nebo HBO GO. A po trochu pošramocené pověsti s ne tak úspěšnými Fantastickými zvířaty a aférou kolem Johnnyho Deppa, je vykročení novým směrem určitě racionálním krokem.

 409 zobrazení   11 se líbí
Prokletá 2. řada Zaklínače se znovu natáčí. Letní premiéra se asi nestihne
Prokletá 2. řada Zaklínače se znovu natáčí. Letní premiéra se asi nestihne
25.01.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Přes všemožné peripetie, které opakovaně narušují natáčení populární fantasy Zaklínač, to vypadá, že se kamery opět spustily a druhou řadu se snad podaří konečně dokončit. Předpokládaná srpnová premiéra je ale v ohrožení.

Nová Bondovka Není čas zemřít se znovu odkládá. Streameři o ni nestojí
Nová Bondovka Není čas zemřít se znovu odkládá. Streameři o ni nestojí
22.01.2021 | Filmové novinky

Poslední bondovská štace Daniela Craiga měla konečně dorazit do kin letos v dubnu. Jenže jak všichni víme, tam venku je drobný problém zvaný pandemie koronaviru, kvůli němuž jsou již několikátý měsíc zavřená kina. A ta se zřejmě neotevřou do léta. Bond tedy opět mění datum premiéry.

HBO Max neuvede Snyderovu Ligu spravedlnosti jako minisérii
HBO Max neuvede Snyderovu Ligu spravedlnosti jako minisérii
20.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Již v březnu by se zákazníci streamovací platformy HBO Max měli dočkat nové verze komiksového blockbusteru Liga spravedlnosti v režii Zacka Snydera. Oproti původně uváděným informacím se ale nedočkáme minisérie, ale jednoho čtyřhodinového filmu.

Netflix láká na hity! Kromě sci-fi nabídne i romantiku a černou komedii
Netflix láká na hity! Kromě sci-fi nabídne i romantiku a černou komedii
18.01.2021 | Filmové novinky

Zimní večery jsou pořád dlouhé, takže se bez výčitek můžeme těšit na netflixovské novinky jako oceňovanou černou komedii Jako v bavlnce, závěrečný díl romance Všem klukům: Navždy s láskou nebo druhou řadu sci-fi Ledová archa.