FB pixel TP pixel
Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky © TMDB

Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky

Ed a Lorraine Warrenovi se vrací, aby řešili nejděsivější případ svojí kariéry. A jak správně tušíte, děsiví bubáci na sebe nenechají dlouho čekat. Tentokrát však za kamerou chybí šikovný James Wan.

Filmové novinky

5 let manželům a paranormálním vyšetřovatelům Warrenovým trvalo, než se vydají na svou další misi a popasují se s novou skupinkou démonů, kteří vyvádějí na nevinných lidech pěknou neplechu. Tentokrát je příběh zavede k prvnímu případu amerického soudnictví, při kterém mladý chlapec tvrdil, že hrozné činy páchal pod vlivem temných sil. A jak se brzy ukáže, něco na tom asi bude. I horor V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz byl poznamenán pandemií a dorazí do kin se zpožděním. Premiéra v českých kinech je aktuálně plánovaná na 3. června, což je čas, kdy už by snad mohly filmové svatostánky v nějaké podobě fungovat. Američtí diváci mají situaci jednodušší, neboť si zde snímek odbude premiéru 4. června jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max. Fanoušky však nepochybně zklame, že na rozdíl od předchozích filmů nestojí za třetím dílem režijní šikula James Wan, nýbrž Michael Chaves, který naposledy natočil v rámci Conjuring Universe méně vydařený horor La Llorona: Prokletá žena.

 18 427 zobrazení   3 137 se líbí
Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
22.04.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix na nejnovějším kvartálním zúčtování musel chlácholit investory, které silně zneklidnil menší nárůst předplatitelů stále ještě největší streamovací služby. A tak odhalil, kdy se vrátí Geralt i Daniel-san.

Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme?
Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme?
21.04.2021 14:30:00 | Filmové novinky

Marvel se po letech váhání konečně pouští do adaptace jedné z nejpopulárnějších komiksových sérií vůbec. Ambiciózní projekt Secret Invasion nabídne útok mimozemských Skrullů na Zemi a také skvostné herecké obsazení.

Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou!
Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou!
21.04.2021 8:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnilo s blížící se páteční premiérou úvodních 7 minut z hojně očekávaného nového Mortal Kombatu. A diváci se mohou těšit na maximálně brutální podívanou, která ctí herní předlohu, jak to jen jde!

Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
20.04.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi projekt pro dospělé, za kterým mimo jiné stojí David Fincher, si při svém uvedení omotal kolem prstu mnoho skalních sci-fi fandů. Nyní v traileru láká na svou druhou část a ohlašuje datum premiéry.