FB pixel TP pixel
Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme? © TMDB

Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme?

Marvel se po letech váhání konečně pouští do adaptace jedné z nejpopulárnějších komiksových sérií vůbec. Ambiciózní projekt Secret Invasion nabídne útok mimozemských Skrullů na Zemi a také skvostné herecké obsazení.

Filmové novinky

Tajná invaze (Secret Invasion) patří mezi nejúspěšnější crossoverové série v dlouhé marvelovské historii a autor Brian Michael Bendis v ní představil útok mimozemské rasy Skrullů na Zemi. Měňavci Skrullové v tichosti infiltrovali většinu pozemských organizací a dokonce zvládli pozabíjet několik slavných hrdinů, včetně členů Avengers. V boji proti Skrullům se největší hrdinové rozhodli založit tajný tým Illuminati a nakonec své nepřátele - i přes ztrátu klíčových základen - zvládli porazit. Invaze se dočkala zpracování v rámci druhé série seriálu The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa, loni v zimě pak Marvel Studios oznámilo, že se Tajná invaze dočká i hraného seriálového zpracování.

Největší hrozba pro Zemi od Thanose

Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme? © TMDB

Skrullové se poprvé v rámci MCU objevili ve snímku Captain Marvel a i když je tvůrci představili jako kladné hrdiny, ve vesmíru se stále potuluje zlotřilá frakce těchto mimozemšťanů, jež brzy zahájí útok na Zemi. Na Tajnou invazi nás krátce připravila potitulková scéna snímku Spider-Man: Daleko od domova, ve které Nick Fury plní misi v daleké galaxii, a také závěr WandaVision, kde budoucí Photon Monicu Rambeau navštívila členka skrullských špionážních sil. Už nějakou dobu je jasné, že v novém seriálovém projektu, který by měl na Disney+ dorazit v příštím roce, ztvární hlavní roli Furyho znovu Samuel L. Jackson a coby Talos jej doplní Ben Mendelsohn.

Samuel L. Jackson a další hvězdy

Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme? © TMDB

Zmíněnou dvojici poměrně nedávno doplnil herec Kingsley Ben-Adir, jenž je znám ze seriálu Peaky Blinders: Gangy Birminghamu. A nyní Marvel oznámil dvě obrovské castingové bomby. K natáčení probíhajícímu aktuálně v Atlantě se připojila držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Favoritka, Olivia Colman, její role však zatím nebyla odtajněna. Vedle ní pak do filmového světa Marvelu míří i jedna z nejpopulárnějších hereček posledních let Emilia Clarke, která se nejvíce proslavila svou rolí Daenerys Targaryen ve Hře o trůny. Pro Emiliu se jedná o další velký disneyovský projekt, neboť před třemi lety si zahrála Qi'Ru, Hanovu milou z Corellie, v hvězdném spin-offu Solo: Star Wars Story. I její role v Tajné invazi prozatím zůstává nejasná. Seriál dorazí na Disney+ v příštím roce, proto doufejme, že v té době už budeme mít konečně možnost pustit si ho legálně.

 2 382 zobrazení   13 se líbí
Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou!
Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou!
21.04.2021 8:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnilo s blížící se páteční premiérou úvodních 7 minut z hojně očekávaného nového Mortal Kombatu. A diváci se mohou těšit na maximálně brutální podívanou, která ctí herní předlohu, jak to jen jde!

Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
20.04.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi projekt pro dospělé, za kterým mimo jiné stojí David Fincher, si při svém uvedení omotal kolem prstu mnoho skalních sci-fi fandů. Nyní v traileru láká na svou druhou část a ohlašuje datum premiéry.

Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru!
Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru!
19.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Marvel již natočil film s afroamerickým obsazením i ženskou hrdinkou. A nyní přichází na řadu první asijský hrdina Shang-Chi. Dokáže tohle západní publikum skousnout, nebo půjde o první marvelácký propadák?

Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
19.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Michael B. Jordan aktuálně začíná s filmováním již třetího dílu série Creed, jež navazuje na proslulého Rockyho. Populární franšízu studia MGM si od května budeme moci celou zopakovat díky nové nabídce na HBO GO.