FB pixel TP pixel
Kit Harington prozradil, kam měl Jon Snow namířeno v poslední scéně GoT © TMDB

Kit Harington prozradil, kam měl Jon Snow namířeno v poslední scéně GoT

O čem Jon Snow přemýšlel v úplně poslední scéně seriálu Hra o trůny?

Filmové novinky

Představitel očekávaného krále Západozemí, který skončil v pustině na severu, Kit Harington konečně odhalil, jak to bylo s posledními momenty jeho postavy před tím, než se objevily závěrečné titulky. Fanouškům dosud nezbývalo nic jiného než si detaily Jonova osudu domýšlet. Stejně jako v řadě dalších případů zde totiž tvůrci nechali více méně otevřený konec – na uspokojivější ukončení jednotlivých dějových linek bohužel nevyšla stopáž. A tak se fandové jednotlivé detaily, pohnutky a vysvětlení toho, co stálo za posledními činy neuzavřených postav, nyní s odstupem měsíců dozvídají ze zveřejněného scénáře, od osob, které se na tvorbě seriálu podílely, nebo od samotných herců, kterých se dohady týkají.

Dalším, kdo se postaral o nalezení chybějícího střípku příběhu, je nyní Kit Harington. Jeho Jon Snow byl po záchraně všech ostatních (a dost možná celého Západozemí) vyhnán zpět do Noční hlídky, kde svou pouť kdysi začínal. Místo toho však z Černého hradu vyrazil s Divokými dále na sever. Čekal ho na severu nějaký úkol? Dělal Divokým pouze doprovod? Nebo Noční hlídku nadobro opouštěl a přidal se k Divokým? Nakonec se ukázalo, že poslední (a pravděpodobně nejpopulárnější) domněnka je pravdivá:

„Vidět ho, jak se s těmito lidmi, ke kterým vždycky podle ostatních patřil – Divokými – vydává za Zeď zpátky za něčím skutečně pravdivým, něčím upřímným, něčím ryzím a nezkaženým. Měl jsem pocit, že je konečně svobodný,“ popsal představitel Jona, jenž je nyní nominován na Emmy za nejlepší herecký výkon v kategorii drama. „Místo toho, aby byl spoután a odeslán na Zeď, spíš to vypadalo, jako by byl propuštěn na svobodu. Byl to opravdu sladký konec. I když provedl strašnou věc [zabití Daenerys] a cítil za tento čin velkou bolest, opravdovým uzavřením jeho příběhu bylo, když ho konečně nechali jít.“

Tak tady to máte, Jon se po všem tom krveprolití, válkách a se zlomeným srdcem nakonec raději otočil k Západozemí i Noční hlídce zády. Ygritte by měla radost. Připomeňte si Jonovu dějovou linku v následujícím videu:

 9 855 zobrazení   70 se líbí
Jak se Arya dostala za záda Nočního krále? Vystřiženo, prý na tom nezáleží
Jak se Arya dostala za záda Nočního krále? Vystřiženo, prý na tom nezáleží
20.08.2019 | Filmové novinky

Tvůrce Hry o trůny se rozhodl vyškrtnout cestu Aryi skrz Zimohrad až ke Stromu srdce, protože na tom, jak se tam dostala, dle jeho úsudku nezáleží.

Seriál Loki bude jako obří marvelovka. Konečně známe i počet epizod
Seriál Loki bude jako obří marvelovka. Konečně známe i počet epizod
19.08.2019 | Filmové novinky

Představitel proradného Lokiho, Tom Hiddleston, se opět rozpovídal o tom, co nás čeká v chystaném seriálu pro streamovací službu Disney+. A kupodivu odhalil i počet epizod.

Disney+ chystá seriál o Obi-Wanu Kenobim s Ewanem McGregorem?
Disney+ chystá seriál o Obi-Wanu Kenobim s Ewanem McGregorem?
16.08.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Disney po propadáku se spin-offem Hana Sola znovu začíná prozkoumávat hlubiny Star Wars. A podle zákulisních drbů má co nevidět oznámit seriál o milovaném rytíři Jedi Obi-Wanu Kenobim, jehož opět ztvární Ewan McGregor.

Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku
Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku
15.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry 3. řady populárního teen dramatu 13 Reasons Why zbývá pouze jediný týden a Netflix tudíž vypustil plnohodnotnou ukázku, která naznačuje výrazně temnější podání. Hannah je definitivně pryč a tentokrát se pátrá po vrahovi násilníka Bryce!