FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších seriálů loňského roku se vrátí úžasně brzy. V Česku ho skoro nikdo neviděl © FX

Jeden z nejlepších seriálů loňského roku se vrátí úžasně brzy. V Česku ho skoro nikdo neviděl

Tvůrce jednoho z nejpovedenějších seriálů uplynulého roku prozradil, že kuchařská a značně vystresovaná novinka Medvěd bude pokračovat již v letošním roce. Termín uvedení je navíc překvapivě brzký.

13. 1. 2023 15:35 | Filmové novinky

Osmidílný seriál Medvěd, který původně vznikl pro televizní stanici FX a ke zhlédnutí je i na Disney Plus, se stal hitem loňského roku a svoji suverenitu korunoval před pár dny na předávání Zlatých glóbů. Cesta mladého vyhořelého šéfkuchaře Carmyho za kariérním štěstím a především rodinným smířením po tragické smrti svého bratra si získala srdce mnoha diváků, neboť série Christophera Storera skvěle kombinuje atraktivní prostředí s precizně vykreslenými charaktery a nečekaným humorem. Není divu, že se dočkáme druhé série a tvůrci konečně prozradili další detaily.

Storer, který má mimo jiné na kontě sérii komediální speciálů s Bo Burnhamem nebo cynický coming-of-age Osmá třída, se nechal slyšet, že druhé řady bychom se měli dočkat už letos v létě. Seriál by měl opět nejprve zamířit na kanál FX, posléze bude dostupný i na službě Disney Plus, kde si ho letos našli i mnozí čeští diváci. Přesto je zatím seriál pro tuzemské publikum spíše velkou neznámou a patří mezi nejpřehlíženější tituly uplynulého roku. Děj by se měl točit kolem budování vlastní restaurace, kterou (spoiler alert!) Carmy – díky nalezeným úsporám na konci první řady – mohl konečně otevřít. Nápad na show vznikl údajně ze Storerovy obsese s time managementem a restaurační byznys se zdál jako skvělé prostředí, kde toto téma zužitkovat. Oproti první řadě bychom se měli dočkat dvou dílů navíc a my se na tuhle tedy již desetidílnou sérii neskutečně těšíme.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Nový fantasy seriál Netflixu ukazuje v traileru válku s duchy. Dorazí na konci ledna
Nový fantasy seriál Netflixu ukazuje v traileru válku s duchy. Dorazí na konci ledna
12.01.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Už 27. ledna se na Netflixu objeví nová fantasy série Lockwood a spol., která vychází z populární knižní fantasy série. Za seriálem stojí jeden z nejtalentovanějších mladých tvůrců Joe Cornish, který oslnil mimo jiné režijním debutem Útok na věžák.

Nejočekávanější sci-fi seriál roku odhalil zásadní změny vůči herní předloze
Nejočekávanější sci-fi seriál roku odhalil zásadní změny vůči herní předloze
12.01.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Přestože tvůrci vysoce očekávané postapokalyptické sci-fi na motivy videoherního hitu The Last of Us slibují, že se od předlohy příliš odchylovat nebudou, jen bláhový divák by čekal převedení do televizního formátu jedna ku jedné. Tvůrci odhalili dvě velké změny oproti videoherní sérii a vskutku dávají smysl.

Black Panther 2 dorazí online ještě později, než se čekalo
Black Panther 2 dorazí online ještě později, než se čekalo
12.01.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Kinohit Black Panther: Wakanda nechť žije brzy vstoupí na streamovací platformu Disney+. Dle dřívějších informací měla nová marvelovka dorazit online již v lednu, Disney však nakonec potvrdil pozdější datum.

Tvůrci Zaklínače reagují na kritiku. Ve třetí řadě slibují dlouho vytouženou změnu
Tvůrci Zaklínače reagují na kritiku. Ve třetí řadě slibují dlouho vytouženou změnu
11.01.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Zatímco první dvě řady fantasy hitu Zaklínač byly mnohými fanoušky kritizovány za velký odklon od předlohy, ta třetí má být dle tvůrců knihám Sapkowského nejvěrnější.