FB pixel TP pixel
Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí © Fox

Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí

Že jsou devadesátky v kurzu neví je módní značky, ale producenti a filmová studia. Po úspěchu pokračování hitů jako Sex ve městě bychom se tak měli dočkat i další retro perly, sequelu Melrose Place.

Filmové novinky 17. 9. 2024 16:00 | Filmové novinky

Devadesátky jsou natolik v kurzu, že se dokonce letos v létě konal v Kalifornii 90’s Con, kde se poprvé po dlouhé době sešlo celé obsazení legendárního seriálu z pera Darrena Starra, mj. autora ikonického Sexu ve městě nebo jeho novodobé variace Emily in Paris. Jedna ze hvězd Daphne Zuniga se nechala slyšet, že „je vše pomalu v procesu a všichni se na návrat k milovanému seriálu velmi těší.“ Nebude to však jednoduchý proces, jak herečka vzápětí dodala „vše nám musí přát a hvězdy nám musí být nakloněny. Je ve hře mnoho elementů a všechny musí do sebe zapadnout.“

Pokračování by měla mít na starosti autorka teenagerského dramatu Nenasytná nebo některých dílu Dextera Lauren Gussis, která napověděla, že události rozběhne smrt jednoho z obyvatel Melrose Place, která vynese na povrch některé staré rány. Další z hereckých hvězd Laura Leighton se nechala slyšet, že by se show měla opírat o původní postavy a ignorovat pokus o pokračování z roku 2009. „Chceme se podívat na to, co se obyvatelům Melrose Place stalo o 30 let později,“ prozradila. „Jsou tu všechny ty fanouškovské příběhy, všechny ty skvělé konspirace a prostě úžasně kreativní nápady, které poukazují na zájem o naše hrdiny a hrdinky. Byli jsme taková jednoduchá parta lidí, měli jsme se rádi. Nedokážu si tedy představit nic lepšího než to, že se zase spolu sejdeme a budeme vytvářet nové příběhy,“ dodala.

Jak hollywoodští insideři naznačují, dát všechny herce a všechny další složky dohromady bude ještě záležitost na dlouhé lokte, uvidíme tedy, kdy se dalších informací ohledně obyvatelích bytového komplexu v Los Angeles dočkáme.

Zdroj: Deadline

 2 601 zobrazení   64 se líbí
Kultovní Constantine se vrací. Keanu Reevese čeká scénář, který děsí i producenta
Kultovní Constantine se vrací. Keanu Reevese čeká scénář, který děsí i producenta
17.09.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Producent Lorenzo di Bonaventura se po hrůze jménem Madam Web hodlá v očích komiksových fanoušků očistit. A symbolicky tak učiní s hrdinou, který má ve svém arzenálu i svěcenou vodu. Aktuálně totiž promluvil o tom, jak to vypadá s dlouho očekávaným Constantinovým pokračováním.

Nejděsivější role v kariéře Hugh Granta. Jako sériový vrah nadchl kritiky i diváky
Nejděsivější role v kariéře Hugh Granta. Jako sériový vrah nadchl kritiky i diváky
15.09.2024 16:40:00 | Filmové novinky

Horory patří tradičně ke chloubě produkční společnosti A24. Od Děsivého dědictví po X, filmy z jejich produkce dokáží divákům pěkně nahnat strach. A mistři nezávislého hororu mají nyní nové eso v rukávu, v němž děsí bývalý milovník Hugh Grant.

Velkolepá mimozemská invaze je konečně online. Víme, kde si Tiché místo přehrát v nejlepší kvalitě
Velkolepá mimozemská invaze je konečně online. Víme, kde si Tiché místo přehrát v nejlepší kvalitě
15.09.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Hororová série Tiché místo se letos v létě vrátila v doslova apokalyptickém prequelu Den první, který ukazuje, jak probíhala invaze na zvuk citlivých příšer na naši planetu. A chválený snímek s hvězdou Stranger Things Josephem Quinnem nyní dorazil online.

Drsná akce místo digitálního bordelu. Nový špionážní seriál baví v akčním traileru
Drsná akce místo digitálního bordelu. Nový špionážní seriál baví v akčním traileru
15.09.2024 14:10:00 | Filmové novinky

Seriál Citadela patřil mezi nejúspěšnější projekty, které pod hlavičkou Amazon Prime vznikly. Není tedy divu, že se streamovací platforma rozhodla nedržet se pouze jednoho seriálu, ale celé universum je již v plné produkci.